RUJ (Alternatif/Modern Rock) - Ankara

yarisma lehinize sonuclanmasada ben acayip sevdim sarkinizi super olmus ellerinize saglik , ee simdi yarisma bittigine ve bu sarki kendi web sayfanizda yer almadigina gore biz nasil dinleyebilicez artik :?: :?: :roll:
 
walla bize de bir album olur elbet bir gun :):)henzu kesin bir tarih veremeyiz.. ama guzel gelismeler olmakta bugunlerde.. kesinlesince haberdar ederiz..


terelelli grupta bi bayan yok .. ama belki yakında o da olur :D ..isim de RUJ iste..cevabı yok bunun..


gruptaki herkes turkiyeye donmustur.. Ruj studyo calısmalarına baslamıstır.. yeni sarkilar ve konserlere hazırlık icin..

sevgiler
 
sizin bu iki yıldır bitmek bilmeyen albüm kayıtlarınıza ne oldu acaba artık çıksın yani sitede iki yıldır "ruj albüm kayıtında yazısı "... 8O
 
vayyy kimler var burdaaa!! nasılki selftorture nin fan #1 isem ruj'un da en kral fanı olacam inşallah:) hehe zafer abi ben de zehirlendim N.E.M. kısaltması sana üniversitede çektiğin acıları hatırlattımı bilmem:) hehe neyse en yakın zamanda bi konserde görüşmek üzere
Keep Walking..
ender
 
sewgili ruj hayranları üstelerine gitmein insanların cıkcaktır biara acelee gelmesn daa kötu olr.siz elinzdeki linklerden dinlee durun ruj parcalarını ..tabi canlıda dinlein ama nerde ewet asıl soru bu canlı bıtaa nesaman dinlijz sizi :p nerde ?nasıl?nezaman? :LOL:
 
Geri
Üst