Cin Seddi

Çok sağol. Ben de programı izlerken sona doğru haberim olduğu için ancak verebildim haber ama pazar günü tekrar yayını var bu programın. Görüşmek üzere.
 
Cin Seddinin savaşçıları;
Tebrikler wallah nediyim .Harika bir iş başarmışsınız gerçekten sizi takdir ettik.Çok ilginç oldu bizim haberimiz yokdu olaydan ve Deniz de bizde kalıyordu , sütüdyodan geldik pizzamızı söyledik Dream Tv yi açtık ve birden ...........O AN...... 8O......... şimdi demo video bölümünde CİN SEDDİ ...... :idea: ........düşündük o ne ???? bunlar bizimkiler yaaaaaa...
Ailecenek izledik ve gerçekten klip başarılı şarkı başarılı.
Tek bir eleştri ki bu da aslında size değil parçanın sütüdyoda kaydını yapan arkadaşımıza ( bence ) Vokaller daha güçlendirilmeli. Nasıl mı ? bence ikinci bir kayıtla üzerine tekrar özlemin vokaliyle yapılmış scream tarzı vokaller eklenmeli nakarat tekrarlarına ya da Uğur kalın bir back vokalle tamamlıyabilir di .
Neden mi ? Çünkü parçayı dinlerken bir an ( herzaman da yaptığım gibi ) bir sonra ki adımda olacağı düşünürüm ve içimden öölee geldi burda şu an bu olmalı dedim............
Ama tek kelimeyle büyük işlere adım atmaya başladı bu grup ve devam edecek.
Darısı bizim başımıza....................
 
:) canlarım benim ya canım arkadaşlarım çok sağolun desteğinizi hissetmek çok güzel :zipla Her zaman her koşulda yanınızda olduğumuzu bilin yeter.
Fikirlerine tamamen katılıyorum, elbetteki olabilir. Kayıt imkanı...Zaten dinledikçe değişik şeyler aklına gelebiliyor insanın.Konuşuruz fikirlerin bizim için önemli ;) Görüşelim yakında... ;)

Yarın için Garaj'daki programımız 24:00'dır U.P.O ile sahne alacağız. Görüşmek üzere...Sevgilerle...
 
Klibinizi gördüüüm televizyonda. Besteniz süper cidden. Vokaller, gitar tonlarınız, falan gayet iyi oturmuş. Taviz vermeyen bir grup izledim açıkçası.
 
msheless demiş ki:
Klibinizi gördüüüm televizyonda. Besteniz süper cidden. Vokaller, gitar tonlarınız, falan gayet iyi oturmuş. Taviz vermeyen bir grup izledim açıkçası.
merhaba geçenlerde "biri vardı acaba buralara niye uğramıyo artık? :roll: " diye düşünürken mesajını gördüm :) çok sevindik inan, yorumların için de çok teşekkür ederiz veeee bekleriz...
Arda ve exefsaneizmirrock artık tekrarına...
Can teşekkür ederiz...
çok sağolun arkadaşlar, görüşmek üzere...
 
Dün ilk defa izledim sizi, çok başarılı buldum...

Çaldığınız tüm parçalara bayılmasam da, Welcome To The Jungle, Smoke on the Water, Running Free ile falan beni benden ettiniz; çok eğlendirdiniz.

Özlemciim, demek ki beğeniler karşılıklıymış. ;) Süper bir performanstı, Arda'nın dediği kadar varmış. 16 Ekimde görüşürüz artık. Hoşçakal...

Özgür - Celestial Asylum, Knightmare - Vokal

Not: Pazarki olayınız da aklımda...
 
Biziz'de çok iyiydiniz, güzel bir konser için teşekkürler. Çok eğlendik.
Umut'a ayrı bir teşekkür, Gazi'deki Purple Rain performansından sonra biraz sohbet etmiştik, ama bizi hatırlayacağını hiç beklemiyorduk, sevindik. :D
Yeni ses ayarlarından bahsediyordu, bence büyük bir sorun yok, gayet güzeldi. Herkesi rahat duyabildik, yalnız bas gitar biraz daha yüksek olsaydı keşke.
 
bu grubu dün gece bizizde dinledim ve özlemin sesine asik oldum gercekten cok basarili bir grup ama pink floyd calmaktan korkmayin diyorum ve kesinlikle en azindan bir tane calmalisiniz diyorum..
 
Vayyyy beeee...
8O
Çok heyecanlandım valla klibi izlerken.
Parça çok melodik ve güzel olmuş. Şu askerlik problemleri vs. sizi ne kadar etkiler bilmiyorum ama en kısa sürede albüm yapın derim. 8)
Bu arada klavyeler iyi kotarılmış...Yazmamı çalınmamı...?

Gurur duyduk...Başarılarınızın devamını dilerizzz efendim. :D
 
Özlemcim tam 00.30 da aklıma geldi ve TVyi açtım...Karşımdaydınız..
Gerçekten sizi orda görmek çok heyecan ve cesaret vericiydi :D

Besteyi çok beğendim zaten..Klip ise amatör bir klip için gayet güzel olmuş..
downender'ın dediği gibi vokal biraz daha öne çıkarılabilirmiş..

Ama bu haliyle bile süper zaten..
Böyle güzel çalışmalara ve bizleri mutlu etmeye devam edin arkadaşlar.. ;)
Umarım yine en kısa zamanda sizi dinleyebilirim.... ;)
 
:) özgürcüm, programdan sonra söylediklerin bizi gerçekten mutlu etti çok teşekkürler konserde kesin oradayız. Heeeeyyy!!! dosage ve voltran tayfası, bizden sevgilerrrrr....


Alüminium C. Merhaba elbetteki sizi tanıdık,sağolun geldiğiniz için bu arada Türkçe'yi bir Türkten daha güzel yazdığını (yanlış bilmiyorsam bir İskoç olarak)söylemeden edemeyeceğim ;) "Yalnız" kelimesini bile doğru yazdığın ve virgülleri doğru yerlere yerleştirdiğin için seni çok çok tebrik ederim. :alkıs :D Tekrar gelmeniz ve görüşebilmek dileğiyle, grubunuzdaki değişiklikler hayırlı olsun.

Gitarsosu sen naptın yahu alt üst ettin beni sağol teşekkürler. Söyle bakalım hangi parçayı istersin? :) Dün çok eğlendik süperdi sayenizde...

Ardacım çok sağol, uzun zaman oldu görüşmeyeli gel aaaaaa
:dan

Güneşcim evet haklısın , acayip eğlendik cuma sayenizde çok sağolun geldiniz yalnız bırakmadınız, tüm ekibe sevgiler...
 
besteniz gayet güzel..klip'te hoş..

son yıllarda çıkan bir çok basit gruptan çok çok öte..

hep böyle devam..

kolay gelsin efenim..
 
Geri
Üst