Kıraç

fusion78 demiş ki:
bu satırları kıraç ın bir şekilde bunları okuyacağı yada duyacağını umarak yazıyorum ne bileyim menejeri felan işte....forumda kıraç ı yaptığı dizi müzikleri için sevdiğini söyleyenler var hemen müdehale etme gereği duyuyorum bir kere o müzikleri kıraç yapmıyor... mesela aliye nin müziği çok ilgi çekti ve jenerik direk izleyici arttırdı.. yani o diziyi bütün halinde bir prodüksiyon olarak algılarsak başarısının altında yatan en önemli mevzulardan biri müziğidir... ve onu yapan kişi kıraç değil NAMIK NAGDALİYEV dir. NAMIK efsanevi azeri rock grubu YUHU nun efsanevi gitaristi ve aynı zamanda dünya çapında bir gitar virtiözü dür.. ancak çok saf iyi kalpli bir adam olup kandırılmaya da bir o kadar müsaittir...yıllar boyu bir çok sanatçı tarafından sömürülmüş hakettiği değeri asla alamamıştır.. namık ta ona buna beste satarak geçimini sağlamaya çalışan öyle kendi halinde bir adam işte.. kıraçın razıysan gel şarkısını namık yaptı mesela... oradan bir muhabbetleri var sonra bizim uyanık oğlan da ( kıraç) baktı bu adamda iş var aldı yanına arada bir iki kadeh rakı ısmarladı şimdi adamı sömürüyor aliyenin müziklerini namık yapıyor ama altına kıraç adını yazıp yüz milyarlar kazanırken utanmadan namık a 50-100 milyon para veriyor arada... sanki oğluna harçlık veriyor .... arkadaşlar bu kıraç sahtekar bir adam bir istanbul masalı dizisini müziklerinde de kıraç ın imzası var ama gidin brooklyn funk assentions ın ( amerikalı bir funk grubu) albümnüne bakın göreceksiniz kıraç bir istanbul masalının müziklerinin alt yapısını nasıl utanmadan araklamış....kıraç sen bir hırsız ve bir alkoliksin...menejerin patronun kim se seni amatem e yatırsınlar... bass çın cengiz köroğlu her yerden çıkıyor ama çok yalandan bir bassçı mesela aklınız sıra son albümde sound u sertleştireceksiniz ama bir b.k a benzememiş cengiz bir kere bass çı olmayı beceremiyor ki aranjörlük ne haddine kompozisyon o kadar kolay bişey mi kardeşim.. düzenlemeler rezil mix facia o davulu tonlayan toinmaister kimse gitsin köprüden atsın kendini.... nasıl oluyor kardeşim anlamıyorum nasıl oluyor da bu meydan sizin gibilere kalıyor....kıraç bu sözüm sana hiç değilse namık ın çocuklarının okul masraflarını üstlen eşşek yüküyle para kazandın onun sırtından ayıp be ayıp... yakında seni kral tv müzik ödüllerinde arabesk fantazi dalında ödül alırken göreceğimizden eminim çünkü sen zaten buydun en başından beri.... ben seni telis ten biliyorum... o zaman da gülüyorduk sana şimdide gülüyorum ama o zamanlar ağzınızla gülüyorduk hiç değilse şimdi neremizle güldüğümüzü zaten anlamışsındır....


şaşırtcı.eğer gerçekse çok ayıp kıraca...namık nagladiev gerçekten süper bir besteci.barış akarsunun albümündeki o muhteşem şarkının yani 'kimdir o ' nunda bestecisi.barışın albümünde besteci kimliği ile yer verilmiş kendisine..
 
walla kıraç 5 para etmio ceza ortada yok bile yazmışım düzeltiğim:"kıraç beş para etmiyosa ceza ortada yok bile"yazıcaktım. kıraç gerçekten çok iyi bir müzisyen bence ama eğer o aliye mevzusu doğruysa kötü...
 
söylenen hiç inandırıcı gelmedi açıkçası :?: :?: o kadar meraklı olsa son albümünde (Kayıp Şehir) Namık Nagdaliev'in imzasını taşıyan bir şarkıyı (senden başka) A1 yapmazdı, bir istanbul masalı albümünde de Nagdaliev imzası taşıyan 7 parça var, bilginize...
 
fusion78 demiş ki:
funda arar ı da çok sevdiğimi söyleyemem ama en azından nefret etmediğim iin bir ayrıntının altını çizeyim dedim..funda lise terk değil uzun yıllar eğitim almış bir konservatuar (ünv.) mezunu bir kişidir.....
bence o arkadaş liseterk derken funda ararın liseterk olduğunu değil grup adı olarak o beş para etmez liseterk grubunu kasdetti.Grupla funda ararın bi alakası yok yani.
Ayrıca arkadaşın görüşlerini de destekliyorum helal olsun.Kıraçın bu tarz koyun meelemesi müziği yapıp bir de rock müzik yaptığını söylemesi beni çıldırtıyor.Rock müzik yapmadan bu tarzın sırtından daha ne kadar geçinilecek merak ediyorum doğrusu..
 
Sonuç itibariyle Kıraç kendi adını reklam etti mi etti! Ben de bunları okumadan önce hep derdim Yaa bu adam bu besteleri nasıl yapar. Aliye ve Bir İstanbul Masalı'nın müzikleri ile götürdü paraları ve birçok kesim bu iki dizi müziği yüzünden saygı duydu fusion78'in samimiyetine güveniyorum iyi ki yazdın yoksa birçoğumuz bu olaydan bi haber olucaktık.
 
EuGeNe demiş ki:
bir söze bu kadar çabuk ve kolay inanabildiğinize :tap: inanamıyorum :bilmem

Sence böyle bir durumda kimin çıkarı olabilir ki? Asıl besteyi yapan kişi kalkıp burda açıklasa yada burayı bırak tv lere çıkap bangır bangır açıklasa şüphe duyulur reklamını yapıyor denilebilir sonrası da açıklığa kavuşurdu. Zaten dikkat edin Kıraç ilk albümünde Yavuz Çetin imzasıyla yükselişe geçti sonraki albümleri kötüydü şimdi ise sesini Aliye ve Bir İstanbul Masalı ile duyurdu. Yaaa şuanda tv lerde dönen bir parçası var aradaki farkı çok iyi görüceksiniz. Ayşem parçanın adı eski parçalarına benzeyen bir altyapı. Aliye ve Bir İstanbul masalı gibi kaliteli besteler yapıyorsa bu kişi çıkartacağı albüm Tr de bomba etkisi yaratmalı. O dizileri sırf müziği için izleyen kişiler bile var!
 
Türkiyede kıraç dediğinde duracaksınn... Kıraç gibi rock yapan müzisyen yoktur bencee.... yaa Kıraç ı dinLerKen MeLodiLerLe Kendinden geçiosunn Düş yakaMızdan Favori parçamdırr... Ayrıca sözLeridee Muhteşemm..... Tek KeLime HeLaL oLsun Kıraç :)
 
promises_2 demiş ki:
Türkiyede kıraç dediğinde duracaksınn... Kıraç gibi rock yapan müzisyen yoktur bencee.... yaa Kıraç ı dinLerKen MeLodiLerLe Kendinden geçiosunn Düş yakaMızdan Favori parçamdırr... Ayrıca sözLeridee Muhteşemm..... Tek KeLime HeLaL oLsun Kıraç :)
kıraçı beğenmene birşey diyemem ama kıraçın rock müzik yaptığını söylersen sana şunu derim:sen rocktan anlamıyorsun
 
kirac pop mu yapio o zman???biraz cok arabesk var sarkilarinda sanki.ama duman da arabesk unsurlar var ona bakarsan.bence direk kirac rock yapio yapmio demektense ne tur bi rock yapio demek gerekir.yani rock in da bi suru cesidi yokmu yoksa ben mi yanliş biliom?
 
-KaRaBaSaN- demiş ki:
kirac pop mu yapio o zman???biraz cok arabesk var sarkilarinda sanki.ama duman da arabesk unsurlar var ona bakarsan.bence direk kirac rock yapio yapmio demektense ne tur bi rock yapio demek gerekir.yani rock in da bi suru cesidi yokmu yoksa ben mi yanliş biliom?
bence kıraçın ne tarz bir pop yaptığını konuşmak gerek.pop-rock tarzı birşeydir onun yaptığı ama bu oran %85 pop %15 rocktır bana göre.Yani rockı altyapı olarak kullanıp pop yapmakta bu arkadaş ama tarzı rock değildir.ağırlıklı olarak rock yapsaydı o zaman rockın bir çişidine sokabilirdik ama bu haliyle olmaz
 
bakıyorumda KIRAÇ'a karalama kampanyası başlatılmış ve güzel sonuçlar verdiği ortada...ayrıca böyle bişey sözkonusu olsa dahi demekki alan memnun satan memnunki namık bey sesini çıkarmıyor...dizi albümleri elinde bulunan arkadaşlar bilir kaç tane çalışmada namık beyin adının yazdığını...çalan bi insan harbiye gibi büyük bi konser esnasında namık beyi sahneye davet edip "senden başka" adlı şarkısı eşliğinde yardım ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletmez..bırakın bu tür şeyleri..herkes yaptığı işin farkında....onu tanımadan söylenen herşeye inanmayın derim...
 
benim için önemli olan rock pop falan değil,yazdığı ve okuduğu şarkı sözleri...o kadar sıradanlaştı ki ,eskisi gibi güzel şeyler çıkacağına dair bi umudum kalmadı ondan.bizim kıraçsever bi bayan arkadaş bi tanrım var bi gitarım razıysan gel diyen kıraca gitarınla sana mutluluklar dilerim diyebiliyor artık.umarım kendi seçtiği yoldan dönerde bizi de sevindirir eskisi gibi,gerçi bencilce bi düşünce ama olsun... :LOL: :LOL:
 
Geri
Üst