Since Yesterday (Hardcore / Metal) - Ankara

since yesterday performansinin basinda bardaki ses cok iyi degildi bence, yani hafif dengesizlikler vardi gibi geldi ama daha sonra tolga abi masa'da süper bir is cikardi, üstüne de since yesterday basarili sahne performansiyla olayi bitirdi diyorum ben... ayrica playlist hergecen sarkida daha da cekici hale geldi... tek sorun sahnenin kücük olmasiydi ama onu bile alt ettiniz diye düsünüyorum... en samimi duygularimla 10 üzerinden 10 ;)
 
tekrar mrb! harika bi haftasonunu ve güzel,eğlenceli bi konseri daha geride bıraktık. istanbul'dan,izmir'den,eskişehir'den gelen arkadaşlarımız oldu.öncelikle onlara bu gerçekten küçümsenmeyecek ilgi ve alakaları yüzünden teşekkürü bir borç bilirim. bunun dışında konser günü sahnede harika performans gösteren the next highway,in between ve durak gruplarına da sonsuz teşekkürler. eğlenceli ve sorunsuz bi konser olduğunu düşünüyorum.şimdiden bi hatamız,kusurumuz olduysa affola. "since yesterday" den sevgilerle.yakında başka organizasyonlarda görüşmek üzere.
*konserle ilgili fotolar ve görüntüleri yakında nete koymayı düşünüyoruz. ilgili arkadaşlar takipte kalsın ;)
 
Oncelikle tepede burak'ın da dediği gibi Cumartesi günü konsere gelen ve bizlere destek veren herkese sonsuz teşekkürler! Kusursuz performanslarıyla bizleri mest eden the next highway, in between ve durak gruplarını da ayrıca kutlarım.

ilgilenenlere ve merak edenlere 12 kasım replik bar konserinden bir iki görüntü... buyrun...

17je.jpg
22dv.jpg


30lc.jpg
49qn.jpg


57ii.jpg
69jl.jpg


:elsalla
 
selamlar herkese,

oncelikle bizimle birlikte o konsere cikarak harika bir gun yasamamizi saglayan the next highway, in between ve durak gruplarina tesekkur etmek istiyorum. Ayrica bizi yalniz birakmayan Ankara, Istanbul ve Izmir seyircilerine cok tesekkur ederim. Aralik ayinin ilk haftasindan yeni bir konser ile tekrar bulusmak dilegiyle...
 
Bende herkese tesekkur ediyorum konseri izlemeye İstanbul'dan İzmir'den gelen arkadaslara ozellikle...En cok etkilendigim konser bu oldu PROFESYONEL dinleyiciler vardi herkese tesekkurler..
 
konser olmasi gerektii gibi süperdi:) hepnizi tebrik ediorm tekrardan umarm ki geçen cumartesi hep beraber eglenebildiimz günlern snuncusu olmaz grüsmek üzere...
 
uf_oldu demiş ki:
konser olmasi gerektii gibi süperdi:) hepnizi tebrik ediorm tekrardan umarm ki geçen cumartesi hep beraber eglenebildiimz günlern snuncusu olmaz grüsmek üzere...
Barancım çok saol.. sizler de mükemmeldiniz sahnede mest ettiniz herbirimizi! Merak etme ayrıca daha çok eğleneceğiz hep beraber..
 
*önemli haber*

herkese slm!

-grubumuzun şuan ki geçici sitesi olan www.myspace.com/sinceyesterdaytr adresini yeni güncellemiş bulunmaktayız.sitede yakında kaydına girilecek olan 3.demoda da yeralacak "the blurred image of this final act" adlı şarkımızın son konserimizden live videosunu bulabilirsiniz.bunun dışında birkaçta fotoğraf koyduk.umariz beğenirsiniz.
-bir diğer haberde konser! 10.aralıkta ankara biziz bar'da tekrar sahne alacağız.ayrıntılı bilgiyi çok yakında buradan bildireceğiz.
görüşmek üzere arkadaşlar!
 
KONSER

10.aralık.2005

-since yesterday
-flatground
-durak
-the next highway

ankara-biziz rock bar
kapı açılış:14.00
7 ytl(+1 bira)

*düzeltme için üzgünüz.
 
Geri
Üst