Siteye Giremiyorum

Selamar,

Bilgisayardan siteye girmek istediğimde "bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor" diye bir uyarı ile karşılaşıyorum. Sanırım tarayıcı (chrome) ayarları ile ilgili.

Nasıl çözebilirim acaba sorunu?
 
Bunun bir kaç farklı yolu var. Saat ayarlarınız bozulmuş olabilir, düzgün olduğundan emin olun. Olmazsa virüs programlarınızı devre dışı bırakıp tarayıcı geçmişini temizleyin komple. Yine olmazsa ip değiştirme programı kullanıyorsanız kapatarak girin. Hala girmiyorsa denetim masasından ağ ve internet bağlantıları bölümüne girin. Oradan internet seçeneklerine tıklayınız. Yukarıdaki yerlerden gelişmişi seçin ve çıkan yazılardan "Proxy İle Yapılan Bağlantılarda HTTP 1.1" yazanından tiki kaldırın. Olur herhalde.
 
Hocam aynısı bana da oluyordu, hatta ö.m.lere ve konulara yanıt yazamıyordum. Ahanda şu an yazabiliyorum, @dandik gitar hocamın dediği gibi saat ayarlarından. Yalnız saati değiştirmek yetmiyor, saat dilimini değiştirmelisiniz. gmt+2 dir şu an muhtemelen, onu gmt+3 seçince düzeldi benimkisi.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Selamlar,

Cevap yazan tüm arkadaşlara teşekkürler. Sorun Window$ ve chrome ikilisinden kaynaklanıyor. Firefox kurdum sıkıntı ortadan kalktı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #9
Güncelleme: sorun Chrome'dan kaynaklıymış, sanırım ayarlarda bir sıkıntı oldu. Chrome'u kaldırıp yeniden yükledim, sorun çözüldü.
 
Geri
Üst