Daha once madison gitar da kullandim angel amfi de. Ben de başlangıç seviyesindeyim ama bu tarz ürünler amatör olsan bile dandikliğini fark edebileceğin aletler olduğunu düşünüyorum. 7000tl az bir para değil sonuçta. Bu tarz ürünlerin bozulup sıkıntı çıkarması an meselesi, özellikle düşük seviye gitarlarda sürekli yaşadığım sorunlar oluyordu. Bu madison, kozmos gibi markaların ucuz ürünlerini hem elden çıkarmak satmak vb. zor olacaktır hem de seni uzun götürmeyecektir buna eminim. Aynı şey amfi için de geçerli. Amfi bozmak kolay olmasa da o amfinin kulak tırmalayan sesiyle muhtemelen çalmak istediğin şeylere yaklaşamayınca senin gitar çalma isteğini kaçıracak kısa sürede.
Benim önerim bütçeni biraz daha arttırıp Yamaha Pacifica'nın uygun gitarlarına bakman veya metal tarzı işlere yöneliksen ibanezin gitarlarına bakman olacaktır. Şu an ki bütçeni sadece gitara yatırıp ilerde tekrar biriktirip sonradan bir amfi almak mantıklı olabilir senin için. Para biriktirdiğinde de blackstar id core tarzındaki(Nux mighty serisi, Boss katana serisi, veya fender lt25 gibi amfiler) amfileri inceleyebilirsin. Ben sadece 4 seneye yakındır gitar çalıyorum o yüzden benim fikirlerime göre hareket etmek zorunda değilsin ama düşündüğün ürünler elimden geçti ve söylediğim şikayetlerden kesinlikle eminim. Güzel ekipmanlar alıp onlarla iyi yol katetmen dilekleriyle 🙏 🙂