Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

Gt-2 yi ampli ile kullananlar var ama tercihim amplisiz direk sistem.

Bu yakınlarda çaldım uzun süredir hiç bu kadar iyi bir distortion duyduğumu hatırlamıyorum.
 
MODERATÖR arkadaşlara sesleniyorum,bu forumda ana sayfaya gitar seçimi ile ilgili bişey yazdığımda başlığı kitliyosunuz,buraya yazdığımda hiçbi soruma cevap alamıyorum sorular üst üste biniyo karışıyo,ya şu başlığı adam gibi gitar-efektör-tel vs diye tamamen bölün ya da bırakın anasayfaya yaziyim sorumu....
 
Selam Canneerr,

Aslinda hersey icin ayri basliklar acmak yerine cevap alamadigin sorunu birkac gun icinde tekrarlayabilirsin. Bu tur forumlarda cok farkli nedenlerden oturu forum katilimcilari -kendi hakim olduklari konu tartisiliyor olsa dahi- yazismalara katilamayabiliyorlar.

darkmatter
 
Ufak bir yanlış anlaşılma..

Burasi bir ticarethane değil. Burda insanlar para karşılığında bir iş yapmıyor. Sadece bilgilerini ve deneyimlerini paylaşıyor. Elbette elinden geldiği kadar herkes cevap vermeye çalışacaktır. Yani isyan etmeye gerek yok, ortadaki düzene karşı gelmeye de gerek yok. Sakin olalım herkes bildiği kadarı cevaplar elbette. Bir çok soru var cevaplanmayan forumda. Sakinlik sükunet.
 
Bakın arkadaşlar, gitar ile ilgili giriş seviyesi konular ve tavsiye isteklerinin kategori ana sayfasında yer bulamayışı, kategorinin kalabalıklığından ve altyapımızın henüz buna bir çözüm getiremeyişinden ötürüdür...

Eğer sizin istediğiniz o serbestliği sağlarsak, bu sefer arama fonksiyonu hiçbir işe yaramayacağından aradığınız bilgilere hiç ulaşamayacaksınız.. Sürekli yeni bilgiler birikecek, bu sefer eski bilgileri temizleme yöntemini tercih etmek zorunda kalacağız.. Bu da eski yararlı bilgilerin forumdan uçması anlamına gelir ki, hafızası olmayan bir teknik forum ne işe yarar ben bilemiyorum....Teknik forumlarda önemli olan bilgilerin kalıcılığıdır... Daha az kalıcı olması gereken bu tarz konular için bu tarz bir çözüm bulabildik.. Alt-kategori açma şansımız doğduğu anda, bu kalabalık bölünecektir.. O zamana kadar bu düzenle yaşamak durumundayız...

Dediğim gibi aksi takdirde kategori hafıza kaybı yaşayacaktır ki, bunu şahsen ben hiç istemiyorum....

Bu mesajı, Turkrock.com hakkında kategorisini takip etmediniziği bildiğim için buraya yazdım.. Ama bu konuların yeri burası değildir.. Diyeceğiniz bir şey varsa Turkrock.com hakkında kategorisine yazın... Bu konuyu burada uzatmayın..
 
rg370dx mi epiphone les paul standart mı?
İkisinde de çift HB var ayrıca rg370 dxde bi de single var ama 1 ton 1 ses düğmesi var ibanezde. Sanki epiphoneda daha çok ton yakalayabilirim gibi geliyor çünkü LPde 2ses 2 ton düğmesi var :twisted: tavsiyeleriniz......
 
bak ama rg370 al onda 24 perde var les paul de 22... bu karşılaştırma biraz saçma olmuş sanki. burda defalarca tekrarlanan bişey var bende buna dayanarak bişey sorayım, ne tür müzik yapıyosun?? bende bi epiphone les paul var ve o ton düğmeleriyle doğru dürüst uğraşmıyorum bile.
 
Bir sure once 175$'a Marshall MG15CDR aldim. 15 watt'lik bir amfi. Kesinlikle cok memnunum. Ayni amfinin 10 watt'lik versiyonu da bulunuyor. 40-50$ kadar olmasa da benim aldigimdan daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.

darkmatter
 
darkmatter demiş ki:
Bir sure once 175$'a Marshall MG15CDR aldim. 15 watt'lik bir amfi. Kesinlikle cok memnunum. Ayni amfinin 10 watt'lik versiyonu da bulunuyor. 40-50$ kadar olmasa da benim aldigimdan daha ucuzdur diye tahmin ediyorum.

darkmatter
tesekkür ediyorum darkmatter
eger baska tavsiyesi olan varsa bekliyorum herkese tesekkürler...
 
Geri
Üst