Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

tek bişey bence kesınlıkle washburn ve cort alınmamalı 400m gıbı fıyatlara abı istanbulda anlıosanız tabı 400mna fıstık gıbı 2. el gitarlar bulursunuz tawsıyem rg de olsa ibanez.
 
washburn=nightwish fender=iron maiden esp=metallica ibanez=erkin koray vs vs.. cort=nothing cort almayın benim gibi başınız yanar sonra boyna arıza cıkarıo
 
Kurt arkadaşın 150 milyon bütçesi varmış bu fiyatlara Fender, hele hele ESP, Ibanez nasıl almasını bekliyo'sun ?? Ve ayrıca yeni başlıyo' sence ESP biraz fazla kaçmaz mı daha ilk gitar için :) ??
 
cortman yaş 14 ile ne alaksı var bu işin küçük arkadaşlara haksızlık oluyor yaşım 16 ama sanki 14 yaşındakilere siz salaksınzı der gibi yazmışsın neden 14 yaşındaki çocuklar aptal,gerizekalı mı oluyor ?? belkide kendi deneyimidir cortttan çok çekti!!!
 
hahah genç arkaşlar birlik olmuş cortmane saldırıyolar,dur alper tunga öl timine haber veriyim :mrgreen:

abi sen cortmansin hatırla,paralarsın sen bunları o kadar öğreti möğreti aldın :D
 
arkadaşlar uzun süredir bu forumları okuyorum... hiç böyle geyikle karsılaşmadım :) iyi olur tabi sitres atmak ama bu forum bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla açılmış bence....
 
Selam arkadaşlar ltd ec400at ile ilgili bilgisi olan veya kullanan var mı blues , alternative ve hardrock a kadar geniş bi yelpazede çalıyorum bu tarzlara uygun tonlar alabilir miyim bu gitarla?
 
Geri
Üst