Gitar ve Ekipmanı Hakkında (Genel)

500 liraya belki 2. el rg370 bulabilirsin, bulursan da alabilirsin :) cort solo da belki olabilir oldukça iyi fiyat vermiş arkadaşın. ama diğerlerini çok tavsiye etmem özellikle ibanez gax,grx serileri hiç güzel değil.
bulabilirsen KORE üretimi ibanez rg270-350 veya 370 al bence. olmazsa cort modellerine bak.
amfi olarak tarzına direkt olarak marshall öneririm.
 
İbanez Gax30'a yakın gibiyim biraz. Bu gitar hakkında bilgisi olan var mı?
Bir de İbanezi seti ilerisi için yetersiz mi kalır?
Washburn wr154 hakkında bir bilginiz var mı?

efegumus
Derzuya'nın kitabını çok bekleyeceğini söyleyeyim. Yazarımız bu konuda biraz yavaş. Hem ben daha Asi'yi de okumadım. Kızıl Vaiz adındaydı bu serinin ilk kitabı, çok yoktu baskısı. Sonradan Kara Gezgin geliyordu. şimdiki Asi ile aynı kitap. Diğer kitapların hepsinin çıkmasını bekliyorum okumak için. :)
 
abi ibanezin başında G olan serilerini asla tavsiye etmiyorum. hiçbir markanın gitar setini de tavsiye etmiyorum. gax falan alacağın parayla -o kadar paran varsa, daha fazlası yoksa- gidip eli yüzü düzgün bir cort almanı tavsiye ederim.
 
herkese merhaba arkadaşlar ben bi electro gitar almayı düşünüyorum heavy metal çalıyorum solo üzerine çalışıyorum aria marka gitarım var onu verip cort x2 almayı düşünüyorum fazla para harcayamicam zaten..tavsiye edermisiniz x2 fiyatına uygun başka daha iyi bi özelliği olan bi gitar bulmam mümkünmü varsa yazarmısınız??herkese başarılar teşekkürler..
 
@kirk20
Kişisel düşüncem aria marka gitardan sonra x2'ye geçmen senin için pek birşey farkettirmeyecektir. Çünkü gerçekten kötü bir gitar x2. Başlangıç için fena değildir biliyorum ama aria'dan sonra kesmeyebilir seni.
 
Evet hala alamadım. Cort solo serisini almaya niyet etmiştim arkadaştan, ama arkadaş istanbul dışında olduğundan alamıyorum.

2. el Jackson Mg serisi bir gitar buldum. 700 milyona bırakıyorlar. İyi mi sizce, gitar ve fiyatı? Gitar çok temiz.
Ya da çok para harcamamak için 440 milyona Cort X6 almayı düşünüyorum.
Bir de Cort Z42 ya da Z44 iyi midir, parasına değer mi?

Fiyatta da gitar+ampli 800 milyona çıkabiliyorum.
İbanez ampli düşünüyorum. Önerilerinizi acilen beklerim.
 
x6 şiddetle tavsiye ETMEDİÐİM tek gitar şu dünyada. z42 - 44 al çok güzel gitarlar z serileri. jacksondan anlamam pek. amfiyi de laney al en azından bence, ibanezinkiler o kadar iyi değil.
 
Çok teşekkürler KaRaBaSH ve masterofpuppetsasd...
Cort X6 uyarınızı dikkate alırım.
Bir de masterofpuppetsasd jakson js'den memnun musun?
700 milyona ibanez mi alsam acaba?
 
Ya bizim bir arkdaş gitar alıcak. Ama kafamız karışık durumda... :) Arkadaşta bir EX hastalığı var. illaha Ex olcak gitar. Paramızda en fazla maksimum 550 600$...

Ben 2. el bir Esp-ex50 yada Ex260 alıp üstüne Emg set takmayı düşündüm. Bilmiyorum bu paraya yapabilirmiyiz... 2. el takıntımız yok :D

evet biliyorum iyi gitarlar değiller ama ex olması için.. :?
 
İbanez Rg370dx aldım 725 milyona, sıfır. İyi etmiş miyim? Gönlümü rahatlatın benim. :)
Ampli olark 10-15 watt'lık İbanez mi, Laney mi, Marshall mı önerirsiniz?

Edit:
Bir de ampli alamadığımdan, şimdilik bilgisayara bağlıyorum gitarı. Bilgisayarda ton ayarlamak için programlar var mı? Varsa bana linkini gönderirseniz iyi olur. Şu an bavul hazırladığımdan pek araştıramam da...Şimdiden teşekkürler...:)
 
guitar fxbox ı yükle amfi alana kadar. sonrada git bütçene göre laney veya marshall amfi al. gitarında hayırlı olsun iyi etmişsin gönlün rahat olsun :)
 
GuitarRig 2yi tavsiye ederim, bilgisayarın kaldırırsa senin için çok sağlam programdır, hem efektleri öğrenirsin. Bir aylık demo sürümüne ulaşmak mümkün ;)

Ses kartın asio destekli yarı profesyonel veya gelişmiş bir cihaz değilse (muhtemelen onboard ya da creative'dir diye tahmin ediyorum) asio4all yazılımını tavsiye ederim. Bu iki proglam ile bilgisayarının ses sistemini rahatlıkla sağlam bir gitar efekt processor'üne çevirebilirsin.
 
Geri
Üst