Replika Gitarı Adam Etmek !!

sizce yapmaya değer mi ?

  • hiç uğraşma.

    Oylar: 12 46.2%
  • olabilir neden olmasın.

    Oylar: 6 23.1%
  • bilemiyorum altan bilemiyorum.

    Oylar: 8 30.8%

  • Toplam oy veren
    26
merhaba arkadaşlar replika fender telecaster gitar buldum fiyatı uygun , zaten satıcı da replika olduğunu belirtiyor buraya kadar herşey tamam.
Yakın zaman da yurtdışından arkadaşım gelecek gelirken de belki ' manyetik - köprü - eşik - akort burgusu ' vs vs getirebilirim ,
bu repkila gitara bu tarz modifiyeler ile ,elbette amerikan bir fender gibi beklentim yok ama en azından çalınabilir bir kıvamda olur mu ?
üzerinde alnico 2 single manyetik varmış , klavye de akaağaçmış.
hiç uğraşma deseniz bile belki alıp odamın köşesinde usa fender havası fena olmaz diye düşündüm.
fikirlerinizi , görüşlerinizi merak ediyorum.

MvOMvg.png

qW5XWR.png



4MEJGA.png

OLGXy4.png
 
Gitar fena durmuyor. Akustik tonu güzelse modifiye edilebilir. (Kötüyse de edilebilir tabi). SX filan alıp onu modifiye etseniz aslında daha mantıklı olmaz mı ? Neden replika gitar ?
 
Hepsi değil ama, bazı replika gitarlarda ilginç sonuçlar alabiliyorsunuz ağacı çok iyi çıkıyor. Geçenlerde replika bir tane ZW Les paul gördüm ağacı çok iyidi. Belki bu gitar da böyledir eğer öyle ise. Manyetik modifiyesi iyi gider. Gitar geldiğinde, düşünürseniz elimde sıfır 54 duncan telecaster set var. Güzel sonuç verir. Pot,jack, switch vs de var.
 
bana kalırsa manyetik ve sapı dandikse hiç uğraşma derim. hani manyetiği değiştirirsin 400-500 iyi bir şey bulursun,sapı da mı değiştiriceksin brütüs?sat 100 tlye alsın millet deney gitarı olarak hiç uğraşma bence de
 
Geri
Üst