Knightmare (Heavy/Power Metal) - Ankara

yeni konserlerinizi duymak güzel.ulusal egemenlik ve çocuk bayramında,sahnede makâmınızı çoluğa çocuğa,sığıra sıpaya devredecekmisiniz? :D
ya o değilde güven erkin erkal,yüxexes'te konser gruplarının sırasını yanlış söyledi.karıştırdı hepsini.iki ayrı konseri birbirine mix'ledi.
ayriyeten anakara üni. şenliklerinde sizleri kesinlikle sahnede görmek isteriz.umarım herşey yolunda giderde çıkarsınız.görüşmek üzere.başarılar
 
eyvallah kallipardi saolasın. valla yuxexes' teki olaydan hiç haberimiz yok ( daha doğrusu benim yok :) ) sağlık olsun napalım. maksat çıkmak, çalmak ve eğlenmek değilmi ;)

Ankara Üni. olayınıda bilemiyorum. Bakalım hayırlısı. Ama bizi destekldiğin ve bu güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederiz.

Akşam görüşmek üzere :twisted:
 
size sira gelince yine cok az kisi vardi gercekten bende bole olmasina uzuldum umarim bundan sonra boyle olmaz ama siz genede harikaydiniz her zamanki gibi fazla yoruma gerek yok sizi dinlemekten yine buyuk bir zevk aldim kayitlarin bitmesinide fazla kalmamis herhalde bekliyoruz artik albumu 14. gorusmek uzere
 
Bir grup bu kadar güzel stratovarius coverlarmı yahu :D Coverlasa da bir vokal bu kadar güzel söylermi , aynsının tıpkısının ikizi gibiydi özgür'ün sesi :D Ama seyirci olayının az olmasına gercekten cok üzüldüm , sınav dönemi vs. olması ile bekledigimiz gibi iyi geçmedi ama zararsız ziyansız , kazasız belasız attlattık , Knightmare'a kulaklarımızın pasını sildigi ve konserde yer aldıgı için tesekkür ederiz efem , artık winamp'da knightmare'in albumunden parcalar dinlemek istiyoruz :)
 
eyvallah saolun arkadaşlar. Seyircinin az olması bizi çok etkilemedi açıkcası, bu tür şeylere alışmak lazım ülkenin şartları bööle. Biz eylendik, orda olan dinleyicilerde eylendiyse ne mutlu bize. Yeter artık gına geldi knightmareden demiyorsanız bu cuma hacettepe ü. rock şenliklerinde saat 4.30dayız, bi maniniz yoksa bekleriz.
 
En önde çok beyenerek izliyordumki 5. şarkıda anca fakedebildim bitek ben ayakda ve öndeymişim:D Sorun değildi izlemeye devam ettim.Sonra yoruldum oturdum.Amatör gruplar içinde izlerken en çok keyif aldıgım grup Knightmare.İtiraf etmeliyim bunu.


Birde lütfen kimse alınmasın fakat bir konudaki fikrimi söylemek istiyorum.Knightmare den hiç bıkmadım ama Thrash Metal ' den bıktıracaklar beni bu gidişle.Hoş çokta fanatigi değilim ama bu gidişle nefret edicem gibi görünüyor.Ya bir konserde yarısı thrash yarısı heavy olsun bari.Yani tamam çok seviyor olabilirsiniz , bizde severiz ama arka arkaya 3 thrash-death grubu olmasın araya bi heavy olsa thrashide heavy ide severek dinlicem şahsen.Ama Knightmare sahneye çıktıgında kulaklarım çınlıyordu artık...


Neyse çok konuştum kesin biz thrash ciyiz asiyiz diyen arkadaşlar içlerinden söverler :D

Kolay gelsin...


Sevgiler&Saygılar
 
Çok saol Emre. Bu konserde de bizi yalnız bırakmadınız Kerem ile birlikte. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bizim için olan görüş ve fikirlerinden dolayıda çok teşekkür ederim.

Umarım daha güzel ve daha coşkulu(!) performanslarda yine beraber eğleniriz ;)

Görüşmek üzere... :twisted:
 
Kerem' e de ayrıca Gökhan' ın yorgunluğunda bana yardım ettiği için, ayrıca yamulan kayan tomtomları sürekli gelip düzelttiği için ayrıca ÇOOOOK TEŞEKKÜR ederim ;)

Sizin gibi vefakar arkadaşlarımız olmasa zaten yani daha ne diyim...neyse...

Allah' ın dediği olur ;)
 
harbi metalcileri klonlamak(üçer beşer),konserlerde aralara serpiştirmek lazım.
o değilde izleyicilerden biride konser performansı nasıldı,grup hangi parçaları çaldı,gitarlar,tonlar nasıldı,hakan sweep yaptımı,özgür nasıldı,davul nasıldı vb şeyleri bi yazsın yav.
''never ending knightmare'' diyebiliyorum sadece.hepimiz iskandinav olsak güzel slogan olurdu :D
 
CelestialEra demiş ki:
Kerem' e de ayrıca Gökhan' ın yorgunluğunda bana yardım ettiği için, ayrıca yamulan kayan tomtomları sürekli gelip düzelttiği için ayrıca ÇOOOOK TEŞEKKÜR ederim ;)

Sizin gibi vefakar arkadaşlarımız olmasa zaten yani daha ne diyim...neyse...

Allah' ın dediği olur ;)

alemlerin davulcusu.. 28'inde gelmeyi planlıyordum ama o saatlerde kursum var yav.. :( bakalım ayarlamaya çalışacam.
 
Naytmeyırımızı 14 mayıs tada elbette yalnız bırakmayacağız :)


afis8xd.jpg



Herkesi güçlü sounduyla Power Metal ' e doyuracağından eminim !
 
belkim peşpeşe 2 gün knightmare izleriz bellimi olur :LOL:
ama yok kemal yorulum derse yaparız bi ayar ;)
olmadı şenlikde ben setin başından kalkmam olmazmı .... :p olmaz tabe nese yorulmazzsın nasılsa niye dert ediyomki... :LOL:
stay heavy
bu arada konser cidden çok saglam olmuş hazırlayanların ellirine sağlık ama ben şenlikde öle koşturuo oljam sanrım .nese....
 
Eyvallah arkadaşlar. İnanın bu güzel ve destekleyici mesajlarınız bana ve Knightmare' ın yılmak, usanmak bilmeyen diğer elemanlarına, üstadlarıma çok büyük enerji ve güç veriyor ( Power Metal !!! Heavy Metal is the Law that keep us all United and Free !!! ) ;)

If Bar konseri sayesinde de Garage Bar dışında farklı bir mekan görmüş olacağız bir kaç aydan sonra :) :p ve kardeş grubumuz Kehanet' le beraber aynı sahneyi paylaşmakta çok güzel olacak ;) :twisted:
Böylece bol Heavy Metal' li, bol Power Metal' li bir gün olacak :twisted:

Valla Tarık' cığım sevenlerimiz, arkadaşlarımız, dinleyenlerimiz yanımızda olsunda ben her türlü yorgunluğa ve performansa hazırım saolsunlar bana boşuna Kas Kemal ve/veya Power Kemal demiyorlar :) :D :p

Herkesi tam takım ilk olarak 28 Nisan Cuma Hacettepe' ye, daha sonra da 14 Mayıs If Bar konserine bekliyoruz.

Bari bu kadar uzun yazmışken şunu da açıklayayım. Ağustos ayında inşallah askere gideceğim için bu izleyceğiniz Knightmare performansları uzunca bir süre izleyebileceğiniz son performanslar olabilir! O yüzden dinlemek, izlemek, o güzel anları bizimle paylaşmak istiyorsanız can-ı gönülden hepinizi, herkesi bekleriz.

Gökhan' ı da yoralım biraz askere gitmeden :) ;)

Görüşmek üzere arkadaşlar ;) :twisted:
 
Geri
Üst