deepstratum demiş ki:üç ve dördüncü parmaklara geldiğimde çok zorlandım ama güzelmiş dediğin gibi![]()
Guardian_of_the_Blind demiş ki:bunun gibi parmak alıştırmaları bulabileceğimiz siteler var mı?
skatheist demiş ki:Sol el geliştirmek için bu gönderilen alıştırmayı incelediğimizde karşımıza teknik hatalar çıkıyor.
Sol el üstüne yazılan bir alıştırmada konsantrasyonun sol elde kalması gerekir. Oysa gönderilen alıştırmadaki string skipping ler bunu imkansız kılar. Kısaca sonuç olarak, amacı aynı olan daha düzgün bir alıştırma ( mesela string skippinglerin olmadığı, aynı mekaniğin sıra sıra tellerde yapıldığı basit bir alıştırma ) ile yarım saat uğraşmak, bu verilen alıştırma ile 2 saat çalışmaya bedeldir.
Gitarda parmak alıştırmaları keyfi olarak verilmez. Ya sıfırdan bir mantık dahilinde her olasılığı göz önünde bulundurarak verilir, yada herşeyi düzgün oturmuş birinin ( basics) ufkunu açmak amacıyla yazılır. Alıştırma veren hocalarda alıştırmaları öğrencilerin açıklarını göz önünde bulundurarak verirler.(en azından düzgün hocalar)
Kimse alınmasın kırılmasın ama yanlış eğitim tehlikeli birşeydir ( hatta parmak alıştırmaları düşünüldüğünde sakatlayıcı bile olabilir.)
Lütfen devam etmeden önce adblock/reklam engelleyici uygulamanızı devre dışı bırakın.
Sitemizin yazılım/donanım/servis sağlayıcı giderleri reklam gösterimleri ile karşılanmaktadır.