cicibebe

canısı yorumun kıvancın da dediği gibi bizim için çok değerli.. orat şeker çalıp efendi bi adam olarak anılmayı, süper çalıp iğrenç bi adam olarak anılmaya tercih ederim. teşekkür ederiz.

pijama olayına ben pek iştirak etmiyorum valla.. ne bileyim pek güzel gelmedi bana.. sevdiğim gruplar da böyle giyiniyolar bazen ama ben ister takım ister t-shirt olsun jilet gibi, temiz ve etkileyici görünmek isterim sahnede.. burada önemli olan öylesine giyinip gelmemek aslında.. yani bi kızla buluşurken o kadar süslenen adama demezler mi konsere niye güzel giyinmiyorsun diye? bence budur yani seyirciye, kendine saygı..

elvisciğim biz artık 4 kişiyiz Engin bize uzun zaman önce katıldı haberin olsun.. :D
 
koray, engin ve ben şu anda beraberiz ve yeni kaydımızın gazıyla yanıp tutuşuyoruz..

cicibebe geliyor!! (ama nereye geliyor orası meçhul tabi)
 
Alp teşekkür ederim :)

Caner sana diyecek sözüm yok vallaha :)

Ve forumu takip edenler, bizden baska varsa tabii. Grup içi gruplaşmanın yaşandığı gruplardan birisi oldu bu cicibebe. Dışladılar basçıyı, geldiler bir araya, aldılar gazı birbirlerinden sonra da cicibebe geliyor !!

Neyse, akşam akşam once işin ortasında kızdırdınız beni Alp dışında.

14 Ocak tan sonra yogun tempoya giriyoruz. Umarız hersey gonlumuzce olur :)
 
Ertuğrul biz gördüğün gibiyiz, lafla peynir gemisi yürütüyoruz adeta. Soyle bi konser filan olsada calsak yine beraber, ahh ah ne gunlerdi be. Fırtına gibi eserdik o zamanlar bebeler olarak. -Ahh, yok bi şey anne gözüme çöp kaçtı-.

İlginize teşekkür ederiz. Bı ilgiye layık olmaya çalışacağız...

:)
 
kıvanç yavrucum sana msj atıyorum telefondan tık yok, sonra grup içi gruplaşma... ders falan derken iyice kaybetti çocuk kendini gittiii gül gibi basçı gitti.. sınavların iyi geçer inşallah temennilerimi burdan da iletiyim..

ekulak teşekkür ederiz ilgine.. umarım yeniden beraber çalmak nasip olur..

bu arada yarın okul hayatımın SON sınavına giricem (en azından ben öyle ümit ediyorum) yarından sonra ilk korayla, sonra kıvançla ve en son enginle çalışmaya başlıycaz final tarihlerinden dolayı
 
Sürgün kardeşlerimiz gibi albüm kayıtı olmasa da biz de yavaş yavaş yeni demo kaydına doğru ilerliyoruz.Ufak ufak heyecanlar bizde de başladı.Çok uzak değil,eli kulağında...Bu besteler can yakıyor can!!!Bomba gibi geliyoruz haberiniz ola:)
 
Çok iddialı bi demeç olmuş gibime geldi. Sonra Tool Un vokalisti gelip de ne lan bu sarkıalr diyip tepelemesin bizi..

Neyse, cicibebe gerçek manada sessiz ve derinden gidiyor, tabii biz boyle dedikçe ne derinlik kalıyor ne sessizlik, ambiyansın içine ediveriyoruz bebeler olarak...
 
tebrikler demiş ki:
Çok iddialı bi demeç olmuş gibime geldi. Sonra Tool Un vokalisti gelip de ne lan bu sarkıalr diyip tepelemesin bizi..

Neyse, cicibebe gerçek manada sessiz ve derinden gidiyor, tabii biz boyle dedikçe ne derinlik kalıyor ne sessizlik, ambiyansın içine ediveriyoruz bebeler olarak...

yerlere yattım burda.. hak da verdim bu arada biz enginle düşündük adam gelse 4 kişi dövemeyebiliriz ola ki tool yada a perfect circle türkiye ye gelirse tüm arkadaş tayfasını toplayıp öyle gidelim konsere sonra dayak falan yemeyelim

bu arada okulu hala bitiremedim ödev verdi gençler onu yapıyorum inşallah cuma günü azat olucam bu çileden..

caner yavrum ben master yapıcam askerliği siz düşünün :D :D

engin besteler bi tek bizim canımızı yakıyo olabilir yada bi kaç arkadaşımızın bu ihtimal beni yedi bitirdi, Allahın adını verdim, bitsin demo öyle konuşalım.. ;)
 
Geri
Üst