cicibebe

Sadece çok yesek yine iyi. Ben konserden önce sıcak, beyaz havlu isterim, kabukları soyulmuş antep fıstığı isterim.
Bu güzel teklifiniz için gerçentek çok teşekkür ederiz. Konserin tarihi hakkında da bilgi verirseniz çok seviniriz :) .
 
Site Hala bomboş.Bunun özürü veya bahanesi olamaz artık.Bu tamamen sorumsuzluk oldu.Siteyi 3 aydır upload edemezken iyi işler başarmayı nasıl hedefleyebilirsiniz...
 
Ah sevgili EOS, seni gidi heyecanlı dostum... Bütün işlerimizi bakıyorum da sitenin durumuna endekslemişsin. Yani bi siteyi upload etmedik, bi resimleri nete koymadık diye başarısız olmayız. Biz milyorlara hitap etmeye niyetli bi grubuz. Evet milyorlara hitap edeceğiz!! Ama resimleri de en kısa zamanda koyacağız. .

:)
 
bilinçsiz bir şekilde cicibebeyi seviyorum, öyle bilinçsizce ki bunu yazdığımı sonra hatırlamayacağım bile
 
kıvanç sonunda siteye bazı resimler koydu. Gerçi küçük olsun diye iyi taramamış ama yakında düzeltir heralde..

kayıt sürecimiz detayın sıkışık takviminden dolayı biraz zorlama tarihlere geldi ve ben her önemli olaydan önce olduğu gibi bu kayıttan önce de sesimi zedelemeyi başardım. Umarım kayıt zamanna iyileşirim..

yakında herşey tamamlanmış olacak inşallah..
 
Kıvancım büyük insanım!En sonunda siteyi biraz olsun upload etmişsin,artık sana uzanan eller kırılsın :) İnşallah en yakın zamanda da yeni demo şarkılarımızla birlikte www.cicibebe.org adresinden insanlara ulaşıcaz...
Erdem'cim kayıt olayına canımızı sıkmayalım her işte vardır bir hayır.Sen sesini de problem etme çünkü her sektörde olduğu gibi müzik sektöründe de hatta amatör gruplar seviyesinde bile bazı işler dönüyor,garip işler.Dinleyen insan zaten her koşul altında dinler.En yakın konserde bunu göreceğimize eminim.Diğer kısım insanlara gelince,onlar da kalitelerini ortaya koyuyorlar işte ne yapsınlar düzen böyle!!!

Kaliteli müzik yapmak isteyen tüm ama bütün gruplara can-ı gönülden başarılar diliyorum.Önünüz açık devam edin,yıldırılmayın!
 
EOS demiş ki:
Ne kadar pahali şeyler isteseler yeridir.Onlar Cici.Onlar Bebe.Onlar CiciBebe.Yürü beeeee

CANım arkadaşım sen ve senin gibilerin destekleri sayesinde içimizde bitmek tükenmez bir enerji buluyoruz.Umarım yeni demoyla yüzünüzü kara çıkartmayız.Hepinize çok teşekkürler... :tap:
 
evet davul ve bas kayıtlarımızı yaptık bugün. İnanmıyorum lan, başladık kayıtlara. Vay be. Hayırlısı olsun diyorum.
 
Demo

Oh bea davul ve bas kayıtları kayıtları bitti içime su serpildi walla,su anda heyacanlı bir şekilde kayıtların geri kalanını bekliyorum,hayırlısı ne diim,kayıtlar bittikten sonra "come with the force" olucam, güç cicibebe ve bizi destekleyenlerin yanında olsun.

--------CİCİBEBE-Davul------------ 8O
 
İşte nihayet gitar kayıtlarımızı da tamamladık sayılır :dans Vokal kaydı ve mix aşamalarını da en yakın zamanda halletmeye çalışıcaz.Herkese selamlar :elsallaa
 
Geri
Üst