Rhadamantys ( Heavy Metal, Rock ) - Ankara

Besteleri yeni dinleme fırsatı buldum genel olarak dinlendirici bir havası var aynı zamandada akıcı, "Mag Kommen Was Will" adlı parçanında gerçekten çok hoşuma gittiğini söylüyebilirim yalnız bir sorum olacak bestelerdeki back vokalleri konserdede yapıyormusunuz? başarılarınızın devamını dilerim görüşmek üzere...
 
anıl o soğuklukta yanlız korkutucusun =) evet eğer pazar günü Hürriyetin ankara ekini aldıysanız 2. sayfada yarım sayfa Rhadamantys , arcane ve crossfire vardı.. bu arada arayıp haber verenlere selamlarımı iletiyorum ve teşekkür ediyorum =)
 
sgp0hvbrz92p6woyeacl.jpg



Yolcu'da görüşmek üzere.


Bu konserde ÇOK ÇOK ÇOK büyük süprizler sizleri bekliyor, bizde sizleri bekliyoruz efendim =) Rhadamantys i hiç böyle izlememiştiniz =)
 
iyiki hatırlattın ha D: bu arada sinem hanım'a teşekkürler. Unplugged konserimize gelenlerede ayrıca teşekkür umarım Ud yorumuyla For Whom The Bell Tolls ve Melodica lı Low man's lyric i beğenmişsinizdir =)
 
Biz teşekkür ederiz yerinizi verdiğiniz için...

Ayrıca sana gitarı verdik o konserde,ondan sonra bir daha elime alamadım :twisted:

Neyse sağlık olsun ama güzel geilyordu sesler ;)

Metal kutsasın hepinizi...
Son olarakta,
Her perşembe Yolcu da görüşmek üzere...
 
Forumlar uzak kalmış olaylara...

Neyse arkadaşlar demo dan 2 tane daha parçamızı da 1 hafta için de yayınlıyoruz...

Bakalım tepkiler ne olacak...
 
Davulcumuz Umut Küçüker in doğum gününü kutlarız nice yıllara umut.. ama seneye daha farklı bir yerde kutlayalım değilmi =)
 
Öncelikle herkesin bayramını şimdiden kutlarım.

Sezonu Gölge Rock barda açıyoruz. Yazın bir revizyon sürecinden geçtik. Kadromuzda herhangi bir değişiklik yok. Yeni şarkılar ekledik, yani besteler üzerinde çalıştık. Notumuzu vermek üzere bütün müzik camiasını bu sezonda vereceğimiz ilk konserimize bekleriz. Görüşmek üzere

ps: sizleri özledik =)

]

Tarih : 12 Ekim 2008
Saat : 19:00
Yer : Kızılay Gölge Rock Bar.
 
Yolcu Barla görüşmelerimiz tekrar başlamıştır. Düzenli bir program başladığında buradan açıklama yapılacaktır.
 
Geri
Üst