Amfini Göster Ey Türkrockcılar

lambasız amfi ve prosesör ile çalanlar ööölsün :D
s_-oRGuT-uN-sEMASi----8-KOLLU-CANAVAR-GuLEN-CEMAATi----1389865243673.jpeg
 
Vah zavallı EVH'lar vaaah. Marklar'ın karizması altında nasıl da ezilmişleeer!! İsimleri de etiketleyeyim ki taş doğru yere gitsin. Değil mi sayın @sixfeetunder ve sayın @LuciferioN :)

EVH düşmanından selam, lambasız amfi ve prosesör ile çalanlar ööölsün :D
Yok yaww:p ondan değil evh nin kasası geniş mark v nin üstüne oturmuyor,gerçi satılan evh değil mark v olmuştu.:LOL:bide evh head kendi kabinine vidalanıyor zaten.
 
Mark bambaşka bir olay. Onu al ayrı bir köşeye koy :)
Valla hocam ne kadar Dual Recto en sevdiğim amfi olsa da içimden bir ses onu alırsan olmaz diyor, Mark al diyor. Zaten Mesa abi yani, koy Savage'yi, JCM800'ü, 6505+'ı, bir köşeye de Mini Recto veya Mark 5:25 koy; tabi ki de JCM 800. Şaka şaka. :) Tabi ki Mesa. Amficilik (Bu terimi ilk kez ben kullanıyorum galiba.) onların işi.
 
Bu arada komedi malzemesi olucam biliyorum ama anlatmam lazım. Bugüne kadar ışıldayan tube head'ler lambalar ısındığı için sanıyordum. Bugün elime geçen head'imin power switch'ini aktif ettiğim anda yanan kırmızı ledler kafamda uzun süredir dolaşan ulan mesa road king, triple rectifier falan neden böyle ışıl ışıl değil sorusunu cevapladı :ROFLMAO:
 
Son düzenleme:
Bu arada lomedi malzemesi olucam biliyorum ama anlatmam lazım. Bugüne kadar ışıldayan tube head'ler lambalar ısındığı için sanıyordum. Bugün elime geçen head'imin power switch'ini aktif ettiğim anda yanan kırmızı ledler kafamda uzun süredir dolaşan ulan mesa road king, triple rectifier falan neden böyle ışıl ışıl değil sorusunu cevapladı :ROFLMAO:

Pazarlama tekniği çok başka bir şey. Ben de isterim elimdeki kelle açınca mavi mavi parlasın. Ama koymamışlar işte :)
 
Geri
Üst