Pin-up

abi siz bi harikasınız gerçekten..hastanızım gayet..ve ılgın ı çoookkk beğeniyorum..ben de bi vokalim ve büyük bi keyifle bi sandra(guano apes)yı issledim şu güne kadar bide ılgın ı:)10 numara grupsunuz..seviyorum valla..
 
dungeonda performansta esgi,ılgın sewimlilikte ayşegül özlemle güzel bi gece idi..barış akarsu faciasından önce gönlümüz şenlendi ewimize renk geldi hayatımızın baharını yaşadık ve bir okadarda gıda alımı yaptık ...artılar uçuşsun pin up ın üstünde :elsalla
 
Merak ile beklemiştim sahne saatinizi.. Açıkcası, ilk yarıdaki performansınızı fena bulmamıştık ( şinanay oldukça iyiydi ) , ancak aradan sonra dinlediğimiz şarkılar eziyet gibiydi..

Vokal (yanılmıyorsam Ilgın) , sesini güzel kullanabildiğinde parçalar güzel olabiliyor, ancak o bağırmaları biraz azaltabilse fena olmayacak gibi. ( müzik eleştirmeni değilim tabi ki, ilk defa izledim ve yorumlarımı yazıyorum sadece )

kızların kıyafetlerine sözler edilmişti forumda, allah aşkına ne vardı ki kıyafetlerinde.. gayet güzellerdi bence.. ;))

Son olarak şunu da demeden duramayacağım,

herhangi bir X şarkı çaldıgında her türlü eleştiriyi yapan arkadaşlar, pin-up ' tan dinlerken sözlerini de söyleyerek eşlik ettiler ya.. ne diyim size..


repertuarda, bi eksik vardı: hit me baby 1 more time (!?!)
 
pin up'ı dinleme fırsatım olmamıştı hiç.az önce "kırıcan mı belimi" coverınızı indirdim ve dinledim nihayet :) çok merak ediyodum da sizi..
erkek arkadaşımın da bi grubu var bursa'da.grupcak (!) hayranlar size..
çok sık duyuorum onlardan adınızı.neyse buldum dinledim işte!!
çok beğendim (belki de kıskandım ;) )
gidebildiğiniz yere kadar gidin ve bizi kurtarın bunca saçma şey yapan tiplerden..
bu arada yakın gelecekte Bursa'ya geliyor musunuz?
bizim üni. şenliklerine gelin mesela!! ..
hadi kalın sağlıcakla.. :elsalla
 
yanlış bir eşleşme olmuştu.
Barış Akarsu seyircisi şaşkın şaşkın sahnedeki minicik kızların yaptığı gürültüyü anlamaya çalıştığından alkış sesi çok geç duyuldu.

bir dahaki sefere denk gelirsek birlikte "gürültü" yaparız artık.

ayşegül'e selam :D
 
Değişik,ilginç,başarılı..Demoyu dinledim.Kıpır kıpır.Tebrik ederim,canlı performansınızı merak ediyorum.Ankara'ya en kısa zamanda bekleriz.Biziz'de veya yolcu'da görmek isteriz..Başarılar
 
arkadaşlar bildiğim kadarıyla bu bir konser değil bar prgramı olacak yani cumartesi günleri garage'da iki istanbullu grup Buz ve Pin up sahne alacak..Giriş ücreti hafta onları 5 ytl+bira..Her içkili mekanda olduğu gibi burada da +18 mecburi

Garage hakkında ayrıntılı bilgi ve çok kısa zaman sonra da fotoğrafları

www.hangibar.com 'da bulabilirsiniz..Bu akşam Garage açılıyor ayrıca.
 
d.ı.a.

ankaradan merhabalar.sizin çok isminizi duydum ama hiç canlı performansınızı izlemedim..ama sadece bir kaydınız var bende kırıcan mı belümü güzel olmuş yani ...ne diyim değişik.biz grup olarak ankarada bar programı yapıyoruz şimdilik... bakalım ne olacak...besteler de var tabii.umarım berber sahnemiz olur bi gün....
 
pin-up cok hizliiiiiiiii... dun garajdaydik.boyle performans gormedim. cesaretleri tartisilmaz. o kadar aksilige ragmen hirslariyla mukemmel bir performans cikardilar. aysegul un sahnesi cok iyiydi.gitar sovlari gaz vericiydi. ilgin konser sonunu getiremeyecek sandim ama ikinci bolumde sesi daha yuksekti.helal olsun. ezgi: cok kucuk,cok seksi,cok cool. ama bir guldumu yuzunde guller aciyo o ayri..:) bass i bu kadar nazik davranip bi o kadar da sert tonlar cikarabilen gormedim.yalniz konserin bir bolumunde bir koku sardi ortaligi ama bunu ezgiyle alakasi oldugunu sanmiyorum..:) ve ozlem; hani derler ya davulu konusturdu. bunun ki daha da otesi.. abi kiz davulu yuruttu ya varmi boyle bisey...utanmasa davula can verecek. sana tavsiyem tanrinin isine karisma.tas yagar basina.saka bi yana bi iki kucuk aksilik disinda mukemmel bi performans cikardi,ayrica cok seytani bir gulusu var :twisted: sonucta harika bi geceydi bizi cok eglendirdiler. ankara tayfasindan sonsuz tesekkurler...saygilar
 
slm pın-up....
dun inlettiniz garage'ı performansınız ve sahneye hakim olmanız ayrı bir güzellikteydi :twisted:
sırayla gözlemlerimi iletiyim sizlere,başlayalım... ;)
ismini hatırlayamadığım elektro gitaristiniz,coşmaya çalıştı ama yanında ki ankara seyircisi bir türlü rahat bırakmadı :p elinden gelenin ve bütün çalışmalarını sergiledi....
bass'çı ezgi hanımdan biraz bahsedelim :p sahnede çok salaş bir tavır takındı ankara seyircisine karşı ama hak vermek istiyorum.çok fazla ''sanki,hiç aykırı bir kız görmemişcesine yapılan sözlü hakaretler ve yapılmayacak el kol haraketleri yeteri kadar soğuttu sahneden'' bunu inkar etmemek gerekiyor....
solist ayşegül; ilk önce o tiz sesinden dolayı seni tebrik ediyorum...
parçaları kendi tarzına uygun çok güzel yorumluyorsun :) yalnız özlem tekin'in bir kısmında sözleri unuttun :p olur o kadar :)
baterist özlem'le de yorumların sonuna gelelim....
davulla iç içe mi desem,kaynaşmış mı desem,bütün parçaları ezberliyip geldi mi desem :p bu böyle devam eder....
pedalda ritmik aksama yok,üst taraf aynı lakin sol kolunu biraz kuvvetlendirmen gerek :) daha iyi parçalar çıkarabilmen dileğiyle....
ve grup yorumu; her eleman bir birine uyumlu,anlaşmazlığın bitmesi an meselesi,biraz da kendi aralarındaki sıradışı görünüm; tatlı bir rekabet yaratıyor ;)
başarılar pin-up artık ankara'da sizleri dinlemek ümidiyle....
(değinmediğim bir konu var.yaptığınız bir cover sinirlerimi bozmadı değil: S.B.T parçasını katliam haline getirmişsiniz helal size...)
 
garage ankara

bu cumartesi ben de garage'daydım.pin-up'ı izleme fırsatım oldu. Ben de daha iyi bir performans bekliyodum. Ama Buz hakkında bi şeyler söylemeden edemiyeceğim. Bence çok eğlenceli ve hareketli bir performans yaptılar. Onları ankarada görmek çok güzel oldu.Zaten cumartesileri garage da tekrar izleme fırsatımız olacakmış.Seyirciyi bu kadar coşturan bir grubu uzun zamandır göremiyoduk.
 
eskiden Rapor 2 vardı. 15 inci yaş günümde itü rock festivalini izlemeye gitmiştim. Ablamın erkek arkadaşı cd yi çalıp bize vermişti mixer in arkasından. bir nevi hediye =) onlara chok benziolar. Bir nevi disi Rapor 2 diebiliriz.

Ezgiye garajda özelden de mesaj attım, tabii ki (hani ben ultra abazan bi insanım ya) cevap yazılmadı doal olarak. =) bateristleri chok sıcak kanlı, onu sevdim. Ezgi kaka, souk newale.

hadi ona son bi soru. burda da cevaplamazsa ayıptır yane. kendisi achmısh forumu. garajda ki sayafada olan resimlerinde kullandığın siyah bas ın markası ne??

saygılar ve sevgiler : The CasH ..........
 
Geri
Üst