Pin-up

efenim yeni web hayırlı olsun bakim..ailecek pin-up hayranıyız :) sitenizin kapsamını arttırmanızı dört göz ila bekliyoruz..saygılar.
 
site cok güzel ama ici daha dolmamıs =)) en kısa zamanda kayıtlarınızı dinlemekten büyük keyif alacağımızı belirtir,saygılar sunarım saygıdeer pin-up =)))
 
Kıskananlar,Pin-up'ı sevmediği halde bu foruma girip zamanını harcayarak sevmedim sevmem de diyenler çatlasın diyorum :kustum ....Oh Oh :D Neyse siteniz sağlam adımlarla ilerliyor,yakından takip ediyorum valla.Hep böyle kızlar devam devam ;)
 
güsel grupp daa başka şarkısı yokmu bunların cover dan başka ben dinleyemedim(kırcanmı belimi)
balıkesir e de gelin bak beklerim:)
kızın sesi çok güsel bu arada ama bass ı beyenmedm
 
sizi şebnem ferah konserinden önce izlemiştim müzikal anlamda eleştiri yapmak istemiorum fakat sahneyi kullanmanız süper mükemmel bi sahne performansınız var... başarılarınızın devamını dilerim...
 
ben sizin sahne enerjinizi özledim yaa ankaraya bi gelsenizde azıcık keyiflensek...bunun "makine" yle beraber olmasını ayrıca isterim tabi hatta diyorumki eskişehir bile olabilir..;) nerelerdesiniz cidden? En kısa zamanda güzel haberlerle sevgiyle bekliyoruz. Hoşçakalın :metal
 
Geri
Üst