Bias Fx 2 vs Amplitube 4

Merhaba. Bir süredir amfimi satıp bias fx 2 ya da amplitube'a geçmeyi düşünüyorum.Ancak hangisi daha mantıklı bir fikrim yok. Bias'ı bayadır araştırıyorum güzel görünüyor ama amplitube 4'ü bilmiyorum.Şu an ikiside indirimde bias=119$ (pro versiyonu için) amplitube=75£
Bir de bildiğim kadarıyla biası kullanabilmem için monitör ve ses kartı yeterli.acaba amplitube da mı böyle? Yazarsanız sevinirim
 
bu arada bu tür yazılımlardan daha verimli sonuç almak istiyorsanız araya kaliteli bir boost pedalı bağlamanızı tavsiye ederim ton çok daha iyi oluyor.
 
STL Tones ve Neural DSP bence şu an en iyi iki yazılım ama efekt konusunda çok zengin değiller. STL'nin bir sürümü kaçak yollardan kullanılabiliyor bu arada. :)

Onun dışında ücretsiz LeCto'nun Mesa modellemesi de sık kullandığım yazılımlardan biridir, tabii kabin simülatörü de kurmanız lazım bunun için.
 
Merhaba. Bir süredir amfimi satıp bias fx 2 ya da amplitube'a geçmeyi düşünüyorum.Ancak hangisi daha mantıklı bir fikrim yok. Bias'ı bayadır araştırıyorum güzel görünüyor ama amplitube 4'ü bilmiyorum.Şu an ikiside indirimde bias=119$ (pro versiyonu için) amplitube=75£
Bir de bildiğim kadarıyla biası kullanabilmem için monitör ve ses kartı yeterli.acaba amplitube da mı böyle? Yazarsanız sevinirim
hocam şuan pc imde Bias FX2, Amplitube4, Bias Amp2, StlTones hepsi yüklü Line6 HD400 ümü koydum bi kenara bunlarla takılıyorum. kayıt, backingtrack üstüne çalma pratik yapma vs için gerçekten iyiler. Ben içlerinde Bias a daha yakın hissediyorum. lead çalımda özellikle çok iyi. Arkadaşım amplitube 4 ü beğeniyor. kişisel birşey biraz o. Bias ta örneğin pantera çalacaksın direk o şarkının tonu var metallica çalaksın ya da gary moore çalacaksın direk tonları var mikslenmiş halini direk veriyor resmen. amplitube te fender amfiler marshall amfiler falan daha sıcak gibi ama kayıt yaparken senden biraz miks falan ister. sonuçta kayıt ortamı gerçekten o amfiden çıkan değil üzerinde değişiklikler yapılmış hali oluyor. torrentten indir hepsinin kaçak yolla indirme yolu var. beğendiğin olursa profesyonel bir şeyler yapacağım dersen içlerinden sineni satın da alabilirsin.
 
10) Sitemizde TC Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Sinema, Video ve Müzik Eserleri Kanunu ve diğer yasalara göre alınması, bulundurulması, çoğaltılması ve satılması suç teşkil eden korsan yazılımların ve dijital medyaların paylaşımına, satışına, talep edilmesine veya bu faaliyetleri yürüten başka sayfalara ait linklerin yayınlanmasına izin verilmez.
 
Aynen iyi dedin bak onu. Kesinlikle kullanmak zorunda olduğun bir uygulamayı, sadece dolar yüksek olduğu için (yüksek olmasa sittin sene korsan kullanmaz) korsanını kullanmak istiyorsun. Bizde orjinal olsun diye rüya aleminde yaşıyoruz. Ağlayacaksan kullanma bilader ne boş yaptın.
 
O profil fotoğrafını kullanmak için Disney'den, george lucas'dan veya görsel sahibinden iznin var mı sayın leş metalci kardeşim? Aksi halde google'dan aratıp pc'ye kaydetmişsen fikri ve sinai haklara aykırı davranmış oluyorsun biliyorsundur umarım. Saygıdeğer forumun buna da kural koymuş mu?
 
Ya şu arada ki benzerliği anlamıyorsan gerçekten ahlak yapında sorun vardır. Bu urune ihtiyacin yok, bedava ikameleri var. Yani para vermek istemiyorsan bedava olan dolu vst var.
Ben çıkıp burada "amfi çalacağım bi marketten, hangisinden çalmam lazım, yakalanmak istemiyorum" desem hoş olur mu? Bir de haklıymış gibi savunma yapıyorsun.
 
Arkadaşın küfür kıyamet girişi zaten başlı başına ahlak sorununa işaret ediyor.

Ayrıca yaşasın leş metal.
IMG_20200308_140907.jpg
 
Selam arkadaşlar Musicman Majesty almak istiyorum fakat 3000 Dolar. Dolar olmuş 6-7 ***yerinde ona mı para vereceğim şimdi. Kamerası güvenliği olmayan bir müzik market önerir misiniz?


Her neyse. Bias FX 2 LE bedava dağıtılıyor şu an demo değil. Ben o bedava sürümü kullanıyorum amfi pedal sayısı gayet yeterli. Web sitesini kurcala mail adresini gir beleş Bias'ı kap.
 
Ne yazık ki hepimiz korsan yazılım kullandık. Hatta sanmıyorum ki Windows sürümü orijinal kopya olarak kullanan insanlar 10/1 i geçebilsin. Fakat anlamanız gereken konu şu, bu forumda bu tarz içeriklerin paylaşımı yasak. Buradan yazılım önerisini alabilirsiniz fakat korsan paylaşım önerisi değil. Kimsenin size korsan kullanma dediği de yok aslında. Burada bunu sormanız yanlış.
 
Geri
Üst