A.B.E.S. - Ankara

BLooD_BRoTHeRS demiş ki:
Ya garage'daki AAAL şenliği içinde çok teşekkürler..Hem yardımlarınız hemde sahnedeyken milleti coşturduğunuz için saolun
katılıyorum... size sonsuz teşekkürler!!! süper bir gün geçirdik. dersaneye fln gidenler ççok şey kaçırdı. ben son ana kadar ordaydım. coşturdunuz bizi ve hala kulaklarım çınlıyo 😀 zaten bir'le girince ben delirdim 🙂
(en önde spongebob tişörtlü bir sarıkafa sayenizde psikopat oldu 😆 )

Efendim 2006'ya girmiş bulunuyoruz artık, umarım herkese iyi şeyler getirir yeni yıl.. A.B.E.S. için de çok güzel bi sene olur inşallah, efem sevgili grup arkadaşlarım, kardeşlerimin de yeni yılını bir kez daha bir de burda kutlayım bari 🙂

Bu arada Can sana da mutlu yıllar dostum, bu güzel dileklerini paylaşıyorum ben de..

Bu AAAL şenliği için de bikaç şey söylicem, ben Serkan bu arada Beril'in abisi.. Bi kere ne yalan söyleyim inanılmaz yoruldum ben cuma günü, gerçekten çok zor bi işti elimden geldiğince gruplara yardıma koşturmaya çalıştım, ama o kadar gencin gerçekten çok eğlendiğini görmek süperdi...Yani gerçekten mutlu bi yorgunluk oldu benim için 🙂 Bizden önceki 3 grubu da burdan tebrik ediyorum iyi yoldasınız arkadaşlar, umarım siz de arkadaşlarınız kadar eğlenmişsinizdir çünkü bu organizasyonun amacı buydu, sizin şenliğinizdi sonuçta.. tekrar ellerinize ağzınıza sağlık diyorum..
@ BLooD_BRoTHeRS, dark_elessar(psikopat spongebob ya da 🙂) teşekkür ediyorum yorumlarınız için, eğlendiğinizi görmek güzeldi..

Sevgili Pus kardeşimin ve angelusdarkness'ın da yeni yılını kutlayarak bitireyim bari yazımı da...
Sevgiler

''in the end'' adlı şarkıda bassçı arkadaş back vokal yapmasa
nasıl olur acaba?ya da siz hiç bu şarkıyı yapmasanız nasıl olur?

signore84 demiş ki:
''in the end'' adlı şarkıda bassçı arkadaş back vokal yapmasa nasıl olur acaba?ya da siz hiç bu şarkıyı yapmasanız nasıl olur?

bilmem ki? iyi olur diyorsanız yapmayalım, altı üstü bi şarkı :twisted:

geyik bi yana da, olmadığını düşündüğünüz yer sadece nakarat kısmı mı? yoksa genel olarak bi olmamadan mı bahsediyoruz? çünkü bu şarkıyla ilgili ilk kez böyle bi yorum alıyoruz ve bir problem varsa düzeltmek için hemen üstüne eğilmemiz gerekir... vakit ayırıp yorum yaptığın için de ayrıca teşekkür ederim 🙂

Ya hakkaten C.tesi (yani yılbaşı) Batu'nun sesi baya kötüydü. Kendiyle de konuştuk. In The End'i dinlemedim ama bu yüzden sorun olmuş olabilir. Birde de problem yaşadı. Galiba bu hafta biraz çok yoruldunuz. 😀

yeni yıl daha güzel sahneler paylaştırsın hepimize...öyle değil mi anılcım... 😉
ne kafa salladık be 😀
hepinize başarılar beyler...

F0r90tteN demiş ki:
signore84 demiş ki:
''in the end'' adlı şarkıda bassçı arkadaş back vokal yapmasa nasıl olur acaba?ya da siz hiç bu şarkıyı yapmasanız nasıl olur?

geyik bi yana da, olmadığını düşündüğünüz yer sadece nakarat kısmı mı? yoksa genel olarak bi olmamadan mı bahsediyoruz? çünkü bu şarkıyla ilgili ilk kez böyle bi yorum alıyoruz ve bir problem varsa düzeltmek için hemen üstüne eğilmemiz gerekir... vakit ayırıp yorum yaptığın için de ayrıca teşekkür ederim 🙂

Evet yani, tabi herkesin sesi her şarkıya gitmeyebilir fakat ortada bi yanlış varsa düzeltmek lazım... Eğer müzikal açıdan bi problem varsa (detone olma gibi) bunun üstüne giderim... yanlış olan şeyi söylersen sevinicem 😀

Ertuğrul'a da teşekkürler yeni yıl dilekleri için...

batu_han demiş ki:
F0r90tteN demiş ki:
signore84 demiş ki:

Evet yani, tabi herkesin sesi her şarkıya gitmeyebilir fakat ortada bi yanlış varsa düzeltmek lazım... Eğer müzikal açıdan bi problem varsa (detone olma gibi) bunun üstüne giderim... yanlış olan şeyi söylersen sevinicem 😀

Ertuğrul'a da teşekkürler yeni yıl dilekleri için...
ya bence gayet ii bı tek sorun artık insanların bi cok yerde orjınal sarkıyla özdeşlesmiş kalıplara baglılık takıntısı bence bu kadar irdelemek yanlış aynısını dınlemek bı elektrk yaratmaz eer oyleyse siz sahnede durun tonemaister cdden calsın ne gerek var....
devam beyler sevıoruz sizi...

spider_in_mud demiş ki:
ya bence gayet ii bı tek sorun artık insanların bi cok yerde orjınal sarkıyla özdeşlesmiş kalıplara baglılık takıntısı bence bu kadar irdelemek yanlış aynısını dınlemek bı elektrk yaratmaz eer oyleyse siz sahnede durun tonemaister cdden calsın ne gerek var....

orjinal şarkılara özdeşleşmiş kalıplara bağlılık takıntım yok spider.ki böle bişey de zaten beklenemez sanırım.çünkü kimse bu şarkıyı mike ve chesterın sölediği gibi söleyemez herhalde 😀 .
ayrıca aynısını çalmak bi elektrik yaratmaz demişsin.hiç bir grup linkin park gibi çalamayacağı için yarattığı etkiyi nereden biliyorsun?
benim sölemek istediğim bilmiyorum kendileri de farkında mı ama bu şarkıda bi vokal probleminin olduğu.çalma konusunda lafım yok kesinlikle.
bana göre grupları farklı kılan her zaman vokaldir.bence bu grupta bi vokal sorunu var.ve bu bazı şarkılarda kendini gösteriyo..

signore84 demiş ki:
spider_in_mud demiş ki:

orjinal şarkılara özdeşleşmiş kalıplara bağlılık takıntım yok spider.ki böle bişey de zaten beklenemez sanırım.çünkü kimse bu şarkıyı mike ve chesterın sölediği gibi söleyemez herhalde 😀 .
ayrıca aynısını çalmak bi elektrik yaratmaz demişsin.hiç bir grup linkin park gibi çalamayacağı için yarattığı etkiyi nereden biliyorsun?
benim sölemek istediğim bilmiyorum kendileri de farkında mı ama bu şarkıda bi vokal probleminin olduğu.çalma konusunda lafım yok kesinlikle.
bana göre grupları farklı kılan her zaman vokaldir.bence bu grupta bi vokal sorunu var.ve bu bazı şarkılarda kendini gösteriyo..
ben sana bu konuda katılmıyorum bence grubun durusu bıle fark yaratır deddigin gıbı olsaydı tek bı vokal cıksın soylesın olaya muzık olarak bak ...
o zmn enstrumantal grupların hiç biri bi işe yaramıoo yanlışş bakıoosun olaya bı daha dusun bence 🙂

Arkadaşlar bu sorunlar burda konuşulmaz. lütfen bu tartışmayı linkin park forumunda yapın. Ayrıca kişisel düşüncem Linkin Park sevmiyorum. Ve zaten "Bir" yanına ya da "Enter Sandman" yanına yakıştıramıyorum.

Ve A.B.E.S.'e bu repertuarı çalmalarında haklı buluyorum. Seyirci böyle be kardeşim. 😀 Chestergibi olamıyosun Batu ne ayıp....

heheh hakikaten yaw 😀

Ama adamın gurur duyması lazım baksana Chester la falan kıyaslamışlar demekki iş var bu adamda :twisted:

Bi de anlamadığım önce back vokalde sorun vardı,sonra vokalde sorunlu oldu :!:

Yok yani bilelim suçluyu çekelim kulaklarını ama dimi,yok ikisi de sorunluysa yol verelim gitsin ohh ne ala,ben söylerim arkadan aslında benim sesim daha güzel onlardan 😀

Şaka bir yana Eleştirin için teşekkür ederiz sevgli ''signore84'' ama biraz havada kalan bir ''eleştri'' olmuş...
hatamız varsa mutlaka düzeltmek isteriz sonuç olarak...

Sevgiler&Saygılar

Geri