Ya garage'daki AAAL şenliği içinde çok teşekkürler..Hem yardımlarınız hemde sahnedeyken milleti coşturduğunuz için saolun
katılıyorum... size sonsuz teşekkürler!!! süper bir gün geçirdik. dersaneye fln gidenler ççok şey kaçırdı. ben son ana kadar ordaydım. coşturdunuz bizi ve hala kulaklarım çınlıyo 😀 zaten bir'le girince ben delirdim 🙂BLooD_BRoTHeRS demiş ki:Ya garage'daki AAAL şenliği içinde çok teşekkürler..Hem yardımlarınız hemde sahnedeyken milleti coşturduğunuz için saolun
signore84 demiş ki:''in the end'' adlı şarkıda bassçı arkadaş back vokal yapmasa nasıl olur acaba?ya da siz hiç bu şarkıyı yapmasanız nasıl olur?
F0r90tteN demiş ki:signore84 demiş ki:''in the end'' adlı şarkıda bassçı arkadaş back vokal yapmasa nasıl olur acaba?ya da siz hiç bu şarkıyı yapmasanız nasıl olur?
bilmem ki? iyi olur diyorsanız yapmayalım, altı üstü bi şarkı :twisted:
geyik bi yana da, olmadığını düşündüğünüz yer sadece nakarat kısmı mı? yoksa genel olarak bi olmamadan mı bahsediyoruz? çünkü bu şarkıyla ilgili ilk kez böyle bi yorum alıyoruz ve bir problem varsa düzeltmek için hemen üstüne eğilmemiz gerekir... vakit ayırıp yorum yaptığın için de ayrıca teşekkür ederim 🙂
ya bence gayet ii bı tek sorun artık insanların bi cok yerde orjınal sarkıyla özdeşlesmiş kalıplara baglılık takıntısı bence bu kadar irdelemek yanlış aynısını dınlemek bı elektrk yaratmaz eer oyleyse siz sahnede durun tonemaister cdden calsın ne gerek var....batu_han demiş ki:F0r90tteN demiş ki:signore84 demiş ki:''in the end'' adlı şarkıda bassçı arkadaş back vokal yapmasa nasıl olur acaba?ya da siz hiç bu şarkıyı yapmasanız nasıl olur?
bilmem ki? iyi olur diyorsanız yapmayalım, altı üstü bi şarkı :twisted:
geyik bi yana da, olmadığını düşündüğünüz yer sadece nakarat kısmı mı? yoksa genel olarak bi olmamadan mı bahsediyoruz? çünkü bu şarkıyla ilgili ilk kez böyle bi yorum alıyoruz ve bir problem varsa düzeltmek için hemen üstüne eğilmemiz gerekir... vakit ayırıp yorum yaptığın için de ayrıca teşekkür ederim 🙂
Evet yani, tabi herkesin sesi her şarkıya gitmeyebilir fakat ortada bi yanlış varsa düzeltmek lazım... Eğer müzikal açıdan bi problem varsa (detone olma gibi) bunun üstüne giderim... yanlış olan şeyi söylersen sevinicem 😀
Ertuğrul'a da teşekkürler yeni yıl dilekleri için...
spider_in_mud demiş ki:ya bence gayet ii bı tek sorun artık insanların bi cok yerde orjınal sarkıyla özdeşlesmiş kalıplara baglılık takıntısı bence bu kadar irdelemek yanlış aynısını dınlemek bı elektrk yaratmaz eer oyleyse siz sahnede durun tonemaister cdden calsın ne gerek var....
devam beyler sevıoruz sizi...
ben sana bu konuda katılmıyorum bence grubun durusu bıle fark yaratır deddigin gıbı olsaydı tek bı vokal cıksın soylesın olaya muzık olarak bak ...signore84 demiş ki:spider_in_mud demiş ki:ya bence gayet ii bı tek sorun artık insanların bi cok yerde orjınal sarkıyla özdeşlesmiş kalıplara baglılık takıntısı bence bu kadar irdelemek yanlış aynısını dınlemek bı elektrk yaratmaz eer oyleyse siz sahnede durun tonemaister cdden calsın ne gerek var....
devam beyler sevıoruz sizi...
orjinal şarkılara özdeşleşmiş kalıplara bağlılık takıntım yok spider.ki böle bişey de zaten beklenemez sanırım.çünkü kimse bu şarkıyı mike ve chesterın sölediği gibi söleyemez herhalde 😀 .
ayrıca aynısını çalmak bi elektrik yaratmaz demişsin.hiç bir grup linkin park gibi çalamayacağı için yarattığı etkiyi nereden biliyorsun?
benim sölemek istediğim bilmiyorum kendileri de farkında mı ama bu şarkıda bi vokal probleminin olduğu.çalma konusunda lafım yok kesinlikle.
bana göre grupları farklı kılan her zaman vokaldir.bence bu grupta bi vokal sorunu var.ve bu bazı şarkılarda kendini gösteriyo..