Merhabalar.
Dün (27.01.2005 Cuma) sizi ilk defa izleme fırsatını buldum.Açıkçası eğlenmeye değil,müzisyen izlemeye geldiğim için pürdikkat izlediğimi söyliyim.Ama aynı zamanda gerçekten eğlendim.Öyle ki ses sistemindeki aksaklıktaki "se-a-hey" kısmında bile eğlendim 😛 davuldaki arkadaşın zil çeşitliliği ve bunları iyi kullanması güzeldi.(China sının markasını ve modelini burdan söylerse memnun olurum) Bazı yerlerde zil kullanımını abarttı ama olsun. (Bageti düşürdüğü esnada arka tarafta bi hadise oldu,biçok kişi oraya bakıyodu çok şanslıydı 😆 ) Vokal arkadaşın sesi güzel.İnsanları coşturmayı başardı.Basçı arkadaş DT dinleyicisi olduğunu şarkı aralarında bolca home vs. çalarak gösterdi.Fakat kurban-yine Bass solosunda ve bazı şarkıların bölümlerinde çuvalladı diyebilirim.Davulcu arkadaş ta Gelme'nin giriş'ini yapamadı.Onun haricinde iyiydi.
Dream Theater'ı yakından takip ettikleri 5 telli bass,7 telli gitar,geniş yelpaze zillerden belli oluyordu zaten.Her ortamda bir Dream Theater takipcisine rastlıyorum son zamanlarda.Bu beni mutlu ediyor.
Eskiden (voltronken) beri takip ediyordum ama canlı izlemek dün geceye nasip oldu,hadi bakalım gerisi gelir umarım.Keyifliydi yani.(Bitek en önde durup yiyişen-sahneye kusan arkadaşlar görüş açımızı sınırlamak ve dikkat çekmek açısından rahatsız ettiler.)
Bu arada belirteyim istedim hemen hemen aynı repertuara sahip olduğumuz bir grup.(alternatif öğeler dışında) ve onları canlı izlemek bizim için de iyi oldu.Dışardan bu şarkıların çalındığında kulağa nasıl geldiğini gördük.Seyirci üzerindeki etksini gördük.Çok iyi oldu.Coşturmaya elverişli şarkılarmış demek ki teyid ettik 😀
Başarılar.