Valla Protools falan tanimam ben Sonar'dan sasmam. 🙂 Digi002 ailesi sonar ile uyumlu(ymus, cakewalk.com diyor) audio interface olarak, ancak tabi Digi002nin control panelinin Sonar'la %100 uyumlu calismadigi soyleniyor bir yandan da (sonarla full functional calisan 1 veya 2 tane Control surface var zaten). Yine de arkadasi Sonar ile entegre etmek mumkun, bu guzel bir sey..ne kadar verim aliniyor, iste onu gozle gorup inanmak lazim. Muhtemelen millet ya protools ile gelen bundle TDM / RTAS pluginlere abaniyor ya da gidip Pro Tools Kullanicilari tarafindan en tercih edilen plugin paketlerini (TC electonicsin veya Waves'in bundle paketlerini) alip sonrasinda kendi presetlerini yaratmakla ugrasmiyor, presetten veriyor efekti 🙂
Ya bi de tascam 1884'e baktikca insan ayni parayi neden control surface fonksiyonu olmayan Digi002R modeline yatirayim diye geciriyor icinden(focusrite preamplar yuzunden mi acaba? 😛 ) Malesef Tascam'in buralarda distributoru yok dogru durust. turkiyede de Erel ticaret vardi distributor olarak, ancak adamlar epey bir geriden takip ediyorlar isi.. mail gonderiyorsun cevap alamiyorsun. telefon ediyorsun, millet seni birbirine aktariyor telefonda, en son kimseyle konusamayip sinirden kapatiyorsun telefonu, o da ayri. devlet dairesi gibi. turkiyede muzik ve ses aletleri distributorlugunu bazi firmalara ticareti yasaklamak lazim 😛
1600$'a 24 fader'li CS bence mackie'ye gule gule der bu alemde :elsalla Mackie'nin fiyatini oldum olasi cok abarti bulmusumdur fonksiyonuna gore.. US2400 yolu gozleyenlere bir kisi daha eklenmistir su an itibariyle!Aardvarklara yoldas olarak US2400 alinabilir bir tane , tabi denk getirebilirsek. Ama bir yerde de dur demek lazim nefsimize, gercekten de iflasin esigine geliriz yoksa 🙂 Burak, sana "TC PowerCore Firewire DSP" diyeyim, iyice iflas et sen 🙂
Aardvark dedim de dostlar..Az once Avustralyada Innovative Music isminde Aardvark distribute eden bir firmayi aradim, hani belki hesaplidir adamlar diye...adam 2899 AUD ( yaklasik 1800 EUR) fiyat bicti cihaza. 8O turkce kufur edip kapattim tabi.