Old Style,
Arkadaşım daha önce bahsettiğim Q10 ile ilgili problemlerimden dolayı Aardvark ile yaptığım yazışmaları bak buraya asayım, oku problemin ne olduğunu bil, ona göre hareket et. Kusura bakma, bu yazışmalar İngilizce ve hepsini şimdi Türkçe'ye çeviremeyeceğim, ayrıca daha önce başka bir forumda da (SOS) bunları asmıştım seni oraya yönlendiriyorum, oradan okuyuver. Linki
burada, Barish lakabı ile yazan şahıs benim.
Ben Aardvark'larımı geri gönderdiğim zaman XP sürücülerinin sürümü 7.13 idi, en son versiyon bilgisini almak için az önce Aardvark Audio'nun
http://www.aardvarkaudio.com adresine bağlanmayı denedim ancak bağlanamadım, Google'a da bağlanamadım, Broadband servis sağlayıcımın server'larında bir sakatlık var, bir iki haftadır internete girmek olay oldu benim burada, çoğu zaman buraya bile giremedim. İstersen sen oradan bir bakıver güncelleme yapmışlar mı yapmamışlar mı diye.
Meret kimilerinde güzel çalışıyor ama bende çalışmadı. Adamlar bir cevap da veremediler, acelem de vardı o yüzden bıraktım Digi 002'ye geçtim. Şimdi hiçbir sorunum yok.
Ona göre bir karar verirsin.
Sevgiler.