O değil de, boşluklara ne getirmem gerekiyor? 🙂@HmzGkgz b...b...beybi!
O değil de, boşluklara ne getirmem gerekiyor? 🙂@HmzGkgz b...b...beybi!
Orijinal olma olasılığı pek yok, sıfırı 9000 küsür aletin. Dolandırıcıya benziyor.Fiyat karşısında kekeleme efektiydi o 😀
Orijinal olma olasılığı pek yok, sıfırı 9000 küsür aletin. Dolandırıcıya benziyor.
Direk değerlendirmeye alıyorum.. Fiyatı cidden uygun gibi.. ya da uygun mu sorayım size..Abartı denecek güzel bir fiyatı var bence😀 Cihazda sorunsuz ise Mesa sevdalıları değerlendirebilir👍
Şöyle söyleyeyim; rastgele gördüm ilanı. En uygun fiyatlı olan ilan 5500TL idi, siz düşünün bence durumu👍 Ancak denemeden almak doğru olmaz diye düşünmekteyim. Satan arkadaşında günahını almayım bu arada. Zaten 'gelin deneyin' demiş. Sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum. Fiyatı çok uygun.Direk değerlendirmeye alıyorum.. Fiyatı cidden uygun gibi.. ya da uygun mu sorayım size..
Aynen o da olabilir. Arayıp sormak lazım bence de.Satanı tanımıyorum da sadece iyi niyetle şöyle düşündüm; $ yerine TL koymuş olabilir ilana.
Bence o şekilde düşünmeyelim; 'gelin deneyin' diye belirtmiş. Sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Tabi cihazın kendi fotoğraflarını koysaydı daha şık olurdu.Orijinal olma olasılığı pek yok, sıfırı 9000 küsür aletin. Dolandırıcıya benziyor.
Bence o şekilde düşünmeyelim; 'gelin deneyin' diye belirtmiş. Sıkıntı yoktur diye düşünüyorum. Tabi cihazın kendi fotoğraflarını koysaydı daha şık olurdu.
Kargosu kadar bir fiyatı var. Alıp , duvara asmalık 😀linkteki gitar abartı derecede ucuz geldi, dandik mandik ama sıfırı 500 tl falan hep 😀
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-gitar-elektro-extreme-xe20sb-256592639/detay
büyük ihtimalle göndermezler 😛
ben kargoya bir gitar parası veremem, o yüzden almıyorum 😀Kargosu kadar bir fiyatı var. Alıp , duvara asmalık 😀
ben kargoya bir gitar parası veremem, o yüzden almıyorum 😀
Şöyle söyleyeyim; rastgele gördüm ilanı. En uygun fiyatlı olan ilan 5500TL idi, siz düşünün bence durumu👍 Ancak denemeden almak doğru olmaz diye düşünmekteyim. Satan arkadaşında günahını almayım bu arada. Zaten 'gelin deneyin' demiş. Sıkıntılı bir durum olacağını sanmıyorum. Fiyatı çok uygun.
adamlar satıcı değil, göstericiymiş 😛Konuşmak lazım satıcıyla, belki kargoyu karşılarlar 😀
Olumlu biten alışverişleri yok hiç herhalde 😀adamlar satıcı değil, göstericiymiş 😛
var, onda da sıkıntı çıkmış 😀Olumlu biten alışverişleri yok hiç herhalde 😀
Arkadaşları falandır o da belki 🙂var, onda da sıkıntı çıkmış 😀
Sonucu yazarsan çok iyi olur👍Ben de Bahçelievler'deyim, bakalım o zaman..