Noter huzurunda deneyip kayıtlara da geçmiştir kesin..AHahahahahaha abi şimdi gördüm okudun mu : ''Efektsiz 27sn duyulabilir sustain kaydedildi'' 😀
Noter huzurunda deneyip kayıtlara da geçmiştir kesin..AHahahahahaha abi şimdi gördüm okudun mu : ''Efektsiz 27sn duyulabilir sustain kaydedildi'' 😀
"EMG 81/85 ZW aktif manyetikleri fazlasıyla güçlü ve dolgun bir ses almanızı sağlar. Yüksek gainli distortion soundlarında dahi performans kaybetmez."Hey maşşallah!! Tatmin, ikna olmayan var mıdır içinizde?
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...g-emg-81-85-custom-zakk-wylde-267881748/detay
@antbalci yı son yorumlarından biri yüzünden saygı ile anıyorum burada.
Arkadaş fiyatı 4000 yapmış, yine yüksek ama bir emeğimiz olmuşsa ne mutlu 🙄
Maşallah, yine bir enayi.avi ile karşı karşıyayız.
Satılık ürünler:
PRS SE Torero : ( Sıfırı ) Nakitte 3100 TL'ye mevcut
Blackstar ID Core Serisi Amfi ( Kaç Watt olduğunu belli değil ) : ( Sıfırı ) 10 Watt: 320 TL / 20 Watt: 550 TL / 40 Watt: 700 TL
Cry Baby Wah : Herhalinden GCB95 gibi görünüyor, ama günah almayalım belki signature bir modeldir ( Hendrix gibi ) : ( Sıfırı ) GCB-95: 350 TL / Signature Wah ( Ortalama ): 600 TL
Yukarıda yazılanların en iyileri sıfır olarak alınsa toplam 4500 TL yapıyor.
Resimlere bakarak kendi söyleyebileceğim amfinin ID Core 40 , Wahın GCB-95 olduğu, bu şekilde de sıfır olarak alınsa 4150 TL yapıyor.
İstenilen Fiyat 4800 TL.
Tanrı acemi arkadaşlarımızı böyle insanlardan korusun diyoruz...
z
Maşallah, yine bir enayi.avi ile karşı karşıyayız.
Satılık ürünler:
PRS SE Torero : ( Sıfırı ) Nakitte 3100 TL'ye mevcut
Blackstar ID Core Serisi Amfi ( Kaç Watt olduğunu belli değil ) : ( Sıfırı ) 10 Watt: 320 TL / 20 Watt: 550 TL / 40 Watt: 700 TL
Cry Baby Wah : Herhalinden GCB95 gibi görünüyor, ama günah almayalım belki signature bir modeldir ( Hendrix gibi ) : ( Sıfırı ) GCB-95: 350 TL / Signature Wah ( Ortalama ): 600 TL
Yukarıda yazılanların en iyileri sıfır olarak alınsa toplam 4400 TL yapıyor.
Resimlere bakarak kendi söyleyebileceğim amfinin ID Core 40 , Wahın GCB-95 olduğu, bu şekilde de sıfır olarak alınsa 4150 TL yapıyor.
İstenilen Fiyat 4500 TL.
Tanrı acemi arkadaşlarımızı böyle insanlardan korusun diyoruz...
Kesinlike doğru. Takip ediyorum birkaç gün önceki postumda linklediğim bu ilan mesela, 4000'e düştü sonra şimdi de 3500'e düşmüş. Adam deniyor giderse, bi enayi düşerse oltaya diye, sonra gittikçe düşürüyor.Bir tespitte bulundum doğruluğunu teyit etmek icin sizinle paylasayim dedim. Bu abarti ilanlarin cogunda bilen bilir vs. yaziyor. Ancak fiyat sondur yazmiyor. Hani satanlar da farkinda galiba, bir sansimizi deneyelim ya tutarsa mantigi ile satis yaptiklarinin.
Madem bu kadar üst seviye bi kapak bulamamışlar mı? 🙂
Kapağı alana yapacak 🙂Madem bu kadar üst seviye bi kapak bulamamışlar mı? 🙂
Ohohoo! Kapak karton olunca bas response'lar daha iyi, gür çıkıyormuş. 🙂Kapağı alana yapacak 🙂
Adam abartının a... koymuş