adam butikçi, balıkçı meyhanesi gibi haldeki fiyata göre kitliyor demek ki...Fiyat bilgisi yok sitesinde. Hemen güvenmem 🙂
adam butikçi, balıkçı meyhanesi gibi haldeki fiyata göre kitliyor demek ki...Fiyat bilgisi yok sitesinde. Hemen güvenmem 🙂
Fiyatta olmasada zeka eksikliği açısından hayli abartı bir ilan. Bayılıyorum şu tip ilanlara...
Fazla söze gerek yok swing elektro gitar açıklamayı okuyun!!! - En Uygun Swing Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 277564927
Başlık : Açıklamayı okuyun!!!
Açıklama : Gitarla ilgili açıklama yapmıycam. Herşey ortada...
Duncon avrupa modeli bildigim kadariyla. Neden rencide ediyorsunuz ki 😀 😀Arkadaş şu sazcıların birbirlerine attığı kazıkları ne Brütüs, Sezar'a attı, ne Yahuda, İsa'ya yemin ediyorum. Seymour Duncon Avrupa manyetik isteyen varsa arkadaşla iletişime geçsin.
73190 eklentisini görüntüle
doğrudur abim 😀Arkadaş şu sazcıların birbirlerine attığı kazıkları ne Brütüs, Sezar'a attı, ne Yahuda, İsa'ya yemin ediyorum. Seymour Duncon Avrupa manyetik isteyen varsa arkadaşla iletişime geçsin.
73190 eklentisini görüntüle
büdüt: bu da düzeltmeye arkadaşın verdiği tepki...
73191 eklentisini görüntüle
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-washburn-bantam-256460686/detay
Belki atılmıştır bilemem. Abartılı olurmu bilmem ama satışa koyulması bile abartı olabilir...
Luthier sanirim.Bakkal mı orası?
Gitar çöplükten çıkmış gibi duruyor. Teli ve arka kapağı yok demiş adamlar. Fotoğraflar bakkalda çekilmiş yani pek gitardan anlayan adamlarda değil gibiler. Ama tecrübelerinze dayanarak haklıda olabilirsiniz diyebilirim.Bunun abartı olduğunu düşünmüyorum, pazarlık olur da demiş, tel fiyatıyla kabataslak 250 tl ye gayet güzel başlangıç bassı olur azıcık da set-up yapılırsa.
Oh, 2 telli bas. Hayalimdirhttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-washburn-bantam-256460686/detay
Belki atılmıştır bilemem. Abartılı olurmu bilmem ama satışa koyulması bile abartı olabilir...
müziğin geldiği duruma bakın, koskoca kaan tangöze sx gitar hediye ediyor
kaan tangöze'den cevap geldi :