gövdenin ön kısmında 2 tane maça as var bu da demek oluyor ki en az iki deste kart kullanılmış malzemeden masraftan kaçılmamış 😀
499.90 olsa alirdim da 500 cikmadi hocam.Adam Kaan Tangöze yi dövmüş de elinden almış galiba penayı, ondan bu kadar para istiyor
74798 eklentisini görüntüle
74799 eklentisini görüntüle
Alırdım da kargosuyla aşıyor maalesef. 🙁499.90 olsa alirdim da 500 cikmadi hocam.
Firsat gibi ilan vallahi.
Böyle ilanlar gördüm mü hep "başkasının gitarını görmeyen kendininkini custom shop sanarmış" diyesim geliyor
Güç kablosu varsa alınır bence. Hem ceymz hetfiyıld diyor, az bileAllahtan güç kablosunu veriyor yoksa ekstra almak zorunda kalacaktık
Bu seferki abartı ilanda değil, egoda. Bu ilanda bu ifade varken bedava verse almam. "Öğrenciyim yol param yok gibisinden bahaneler beni bağlamaz" ne demek? Sanki dünyada tek, paha biçilemez bir gitar satıyor. Sahte hesap açıp Kızılay'a getirirsen 300 lira veririm diyip, orada ağaç edesim var da, neyse.
74956 eklentisini görüntüle
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...-ibanez-bass-gitar-satiliktir-284133269/detay
ATEŞ PARÇASI ATEŞ BE HEYT BE !
Abi ben olayın parasında değilim adamın gitarı tanıtışındayım. Mübarek sanki adam 500 e Amerikan marcus miller satıyor...Fiyatı fazla mı? Sıfırı gerçekten bin papelse beş yüz bana normal göründü.
Abi ben olayın parasında değilim adamın gitarı tanıtışındayım. Mübarek sanki adam 500 e Amerikan marcus miller satıyor...