Gitarı satarken kısmet de arıyordur belki de. Kötü düşünmemek lazım hemen 😀
Hobaaa hem de üstsüz :\Gitarı satarken kısmet de arıyordur belki de. Kötü düşünmemek lazım hemen 😀
repost varmı bilmiyorum ama böyle bişi gördüm ciddi derecede tutarsızlıklar ve kandırılma riski var diye düşünüyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ine-ates-kirmizisi-takas-olur-286413353/detay
Oha. Aynı gitarın eli yüzü daha düzgün olanını bugün 175 e sattılar. Hem de manyetik modifiyeli... 😱
he o satılan benim gitarımdı işte =)
yarısını alırım 😉4000$ a bi ilan açayım ben o zaman. Bakarsın satarık. 😒
1400TL ya 6260 aldım sıfıra yakın ya yuh
6262 combosu 1000 tl 😀😀😀😀 yokmu azaltan 😀1400TL ya 6260 aldım sıfıra yakın ya yuh
Arkadaşlar selam. Holeyboard tasarımından etkilenen kişi ve sahibinden e koyan kişi benim. Öncelikle bu etik olmayabilir fakat telif Hakkı olmaması için birebir sıfıra sıfır aynısı değil. Ürünlerin fotoğraflarına baktığınızda üretimde olan ve masa üzerinde çekilenleri tarafımdan çekilmiştir. Bu konuyu bana bildiren luthier Ali arkadaşımıza teşekkür ederim. Öncelikle tasarımı gerçekten çok hoşuma gittiği için yaptım ilk önce kendime yaptım o fotoğraflarda gördüğünüz benimkisi oluyor. İşi satmaya dökmek istememiştim fakat bir "Zeki" arkadaşın gazına geldim. 750 TL fiyat belirlememdeki olay fiyatını yanlış biliyor olmamdır. Arkadaşlar uyardı ve farkına vardım. Kullandığım ürün wood plastic compozittir. Pazar kontrplağı değil. Cnc vs de işin içine girince maliyeti de biraz abartılı oldu. Ama seri üretimde Gözardı edilebilecek bir noktada. İsteyen olursa ki olur diye tahmin ediyorum. Ürünü bedava vereceğim. Evime yakınlık bir değişken olabilir. Var mı Bahçelievler'de oturan ? İş yerim de olabilir. Emirgan. Telefondan yazıyorum. Yazım kurallarını dikkate alamadım pek.
Arkadaşlar selam. Holeyboard tasarımından etkilenen kişi ve sahibinden e koyan kişi benim. Öncelikle bu etik olmayabilir fakat telif Hakkı olmaması için birebir sıfıra sıfır aynısı değil. Ürünlerin fotoğraflarına baktığınızda üretimde olan ve masa üzerinde çekilenleri tarafımdan çekilmiştir. Bu konuyu bana bildiren luthier Ali arkadaşımıza teşekkür ederim. Öncelikle tasarımı gerçekten çok hoşuma gittiği için yaptım ilk önce kendime yaptım o fotoğraflarda gördüğünüz benimkisi oluyor. İşi satmaya dökmek istememiştim fakat bir "Zeki" arkadaşın gazına geldim. 750 TL fiyat belirlememdeki olay fiyatını yanlış biliyor olmamdır. Arkadaşlar uyardı ve farkına vardım. Kullandığım ürün wood plastic compozittir. Pazar kontrplağı değil. Cnc vs de işin içine girince maliyeti de biraz abartılı oldu. Ama seri üretimde Gözardı edilebilecek bir noktada. İsteyen olursa ki olur diye tahmin ediyorum. Ürünü bedava vereceğim. Evime yakınlık bir değişken olabilir. Var mı Bahçelievler'de oturan ? İş yerim de olabilir. Emirgan. Telefondan yazıyorum. Yazım kurallarını dikkate alamadım pek.
Üzerinde kore malı olduğu yazıyormuş. Fotoğrafları görebilirsek -hiç sanmıyorum ama-gitarın sahte bile olma ihtimali var. Yardım etmek isteyen var mı gitarın özelliklerini bulma konusunda. Seri numarası elimde.2009 Çin yapımı Dean Michael Schenker V kasa gitarı arkadaş 1100 liraya koymuş.(kore yapımı olduğunu iddia ediyor.) Gitarıyla ilgili hiçbir bilgisi de yok(model ismini bile bilmiyor, seri numarasını bana yolladı oradan öğrendim özellikleri). Gitarın sıfırı Dean'ın kendi sitesinde 300 dolar olarak gözüküyor. 7 yıllık bir gitara da 1100 lira az para değil heralde 🙂
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...gitar-v-kasa-kore-yapimi-286756637/pasif-ilan
Sanırım şuan ilanını güncelliyor, ama eski fiyat hala ortada. Umarı doğru yola girer gitarın sahibi, yoksa çok uzun süreler bekleyebilir 🙂