Abi bu signature felan seysinden bisi, fiyati neden boyle bilemiyorum ama fiyat abarti degil, ayni gitar hep bu fiyatlarda...
METALİCA grubunun sahne gitarı (Büyük İ li METALİCA buarada yanlış anlaşılma olmasın)
buna haha diye gülmek istemiyorum direk mhkghjkhdfhfckfhkgkugkjkjkjgkkgjkjkhj
http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ignature-bulleye-acil-satilik-313841026/detay
81638 eklentisini görüntüle 81638 eklentisini görüntüle 81639 eklentisini görüntüle seri numarasını da attı ama keşke ordan çakma olduğunu anlayabildigimizi bilseydi
abi bu trt vergisini ödememiş amerikadan arkadaşı getirmiş zaten o yüzden bu kadar ucuz 😀Orijinalinde TRT bandrolü olduğunu ne bilsin 😀😀
abi bu trt vergisini ödememiş amerikadan arkadaşı getirmiş zaten o yüzden bu kadar ucuz 😀
Yakında o aletlerle müzik yapılıyor diye enstrümanlardan da alırlarsa hiç şaşırmam.Ne var ki canım zaten 2 katı fiyatına aldığımız fenderler 2,5katına çıkar sadece bişey değişmez.Haram maldır o haram! Var mı zat-ı şahanelerine vergi ödemeden bu ülkede soluk almak? Alma aldırma 😀
Yakında o aletlerle müzik yapılıyor diye enstrümanlardan da keserlerse hiç şaşırmam.Ne var ki canım zaten 2 katı fiyatına aldığımız fenderler 2,5katına çıkar sadece bişey değişmez.
bence 2,5 katına şükredelim matematik bilmediğimizi düşünüp 2 kat daha ekleyebilirler hayır anlamadığım şey perakendesini 1500 dolara rahat bulabildiğiniz lp standardları (ki 1500 dolara satan adam da para kazanıyor) 10000 liraya satarken hiç mi içleri sızlamıyor ya da hiç mi müzik sevgileri yok ki sadece zenginler değil de orta halliler de alsın ülkede müziğe daha çok önem verilsin demiyorlar sonra biz amerikadaki dostumuza getirtince yada kargoyla yollattırınca vergi kaçırmış oluyoruz delet buna çözüm bulsa kimseYakında o aletlerle müzik yapılıyor diye enstrümanlardan da keserlerse hiç şaşırmam.Ne var ki canım zaten 2 katı fiyatına aldığımız fenderler 2,5katına çıkar sadece bişey değişmez.
bildiğim kadarıyla müzikten para kazanmak caiz değilmiş hiç olmazsa mekruhtu galiba (en kötü ihtimalle ailem kötü alışkanlıklarım olmasın diye beni cafe ortamlarından böyle uzak tutmaya çalışıyor 🙂 )Sen dua et de caiz değildir diye yasaklamasınlar 🙂
bildiğim kadarıyla müzikten para kazanmak caiz değilmiş hiç olmazsa mekruhtu galiba 🙂 )
Jackson USA SL1 Soloist BLK - Tune-L Musical Instruments Fender & Jackson Türkiye Distribütörübence 2,5 katına şükredelim matematik bilmediğimizi düşünüp 2 kat daha ekleyebilirler hayır anlamadığım şey perakendesini 1500 dolara rahat bulabildiğiniz lp standardları (ki 1500 dolara satan adam da para kazanıyor) 10000 liraya satarken hiç mi içleri sızlamıyor ya da hiç mi müzik sevgileri yok ki sadece zenginler değil de orta halliler de alsın ülkede müziğe daha çok önem verilsin demiyorlar sonra biz amerikadaki dostumuza getirtince yada kargoyla yollattırınca vergi kaçırmış oluyoruz delet buna çözüm bulsa kimse
abi kaynak istesen bir sürü kaynak çıkarırlar ama hepsi "Sahabenin teki bir gün Rasulullah Sallallahualeyhivesellem'e gitmiş ve Allah rasulu dinlediğim müzikte dinimize küfrediliyordu o müziği dinlemeli miyim? Sorusunu sormuş bu soruya karşılık Allah Rasulu: Dininize küfreden şeylerden kaçının Allah'a şirk koşan sözcükleri tekrarlamayın demiştir" (Doğruluğundan kesin olmamakla beraber hatta ve hatta yanlışlığından emin olmakla beraber buna benzer bir hadisti)Bunu diyenlerin kaynağı ne acaba?
bende bu yüzden attım Hakan abi yani insanlar olmadık yerden olmadık şeyleri çıkarıyorlarEyvallah. Ama hadisler çok sağlam kaynaklar değildir. Kalanı da yorum. Müziği doğrudan haram ilan eden bir ayet de görmedim
bende bu yüzden attım Hakan abi yani insanlar olmadık yerden olmadık şeyleri çıkarıyorlar
Haa ben aileme de hak veriyorum iki kuzenim var biri işte klasik düğün yapan piyanist şantörlerdendi (Bu arada deli manyak gitar çalıp da gece barlarda sahne alan birçok gitaristten fazla kazanıyordu bunu da anlamış değilim) biri de işte Muğla Fethiye Antalya felan hatta bir ara Sezen Aksunun ekibindeymiş ikiside iyi insanlar olmasına rağmen kazandıkları para bir işlerine yaramadı belki bir dönem iç anadolu insanlarına yerleştirilen alışkanlıklarla böyle düşünüyorlar belki de benim gitarım yerine derslerime önem vermelerini istemelerinden dolayı böyle söylüyorlar benimde aklımın köşesinde hep durur ne zaman bir arkdaşım tandığım beraber çalsak felan dese aklıma gelir düşünürüm 🙂