Olsun ya her an abuk bir tartışma çıkabiliyor son zamanlarda."Engelle" varken çok beklersin 😉
Olsun ya her an abuk bir tartışma çıkabiliyor son zamanlarda."Engelle" varken çok beklersin 😉
Çekirdeğimi aldım bekliyorum.
Olsun ya her an abuk bir tartışma çıkabiliyor son zamanlarda.
Bana bak! Demagoji yapma! Kim bu başlığa "gıybet başlığı" dedi? Terbiyesiz adam!!! Sen kişiselleştiriyorsun şimdi meseleyi!!
Yahu ne düşünürsen düşün! Baskı yapmıyoruz, zorlamıyoruz. Ama sen de dayatma yapma! Çünkü bu toz pembe yorumların benim nazarımda ne teorik, ne hukuki, ne de gerçek hayatta bir tutarlılığı, karşılığı, ederi yok!
Bu kadar basit şeyleri de açıklamak zorunda bırakmayın insana! Neredeyse yorumu yapanı tanıdığını ve onu kasıtlı olarak savunduğunu düşüneceğim! Zorla engelletiyorsunuz kendinizi yahu!
İlginç vallahi, önce yapilan sarcasm'ı anlamayalım, sonra abartı ilanlar isimli bir başlıkta sahibinden.com'da yayinlanan ilanlara herkes atıp tutarken atış serbest olsun ama forumdan birinin ilani söz konusu olunca tahammül edemeyelim, adına "gıybet" diyelim, sonra birisi ortadaki durum hakkında tek bir seviyesiz laf etmeden yorum yapsin, ona bol ünlemli şekilde "terbiyesiz" ithaminda bulunalım, üstüne icimiz soğumasın, engelleyelim. Gerçekten günümüz Türkiye'sine yakışır bir ortam söz konusu.
Gerçi şimdi ben de engellenicem kesin 🙁
gel hocam geloooo çekirdek alırım bi dal
Makinada olanın aynısı mı bu?
Fender Custom Shop Eric Clapton Signature Tremolux Tweed | Makina Müzik
bilgim yok hocamMakinada olanın aynısı mı bu?
Yok ben model olarak demek istedim.bilgim yok hocam
Ayni gorunuyor.Yok ben model olarak demek istedim.
Makinada olanın aynısı mı bu?