Ona reddemeyeceği bir teklif yaptım. Nakit olursa 7000 olur mu diye sordum.
Ona reddemeyeceği bir teklif yaptım. Nakit olursa 7000 olur mu diye sordum.
GİBSON.....
"GİBSON..."cılık abartı
Buram buram kalite kokan bir cevap oysa gibson kullanıyorumGİBSON.....
gitarın kalitesini marka ve modele göre mi belirliyorsunuz siz de?Neyi abartı? Satıcı, teklif ettiğiniz gitardan daha iyi bir gitara sahip olduğunu söylemek için marka model söylemiş. Bunun abartı bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Kişisel görüşünüz olabilir, fakat burada abartı bir durum yok.
gitarın kalitesini marka ve modele göre mi belirliyorsunuz siz de?
işim var gücüm var. senin sattığın satmadığın bugün satar gibi yapıp öbürsü gün sattığın gitarları ne yapayımkendi kullandığım gitarlarımı, sattığım gitarlarımı, satışta olan gitarlarımı bilmediğinizi anlıyorum.
işim var gücüm var. senin sattığın satmadığın bugün satar gibi yapıp öbürsü gün sattığın gitarları ne yapayım
post kasmak ne demek inanın bir bilgim yok. internet konuşmalarına, jargona yabancıyım
bu şarap bir şahane dostum 🙂 🙂 🙂Konuşma tarzından ve abartı bulduğu ilanlardan yola çıkarak Sadece 3 mesajını okuyup engelledim 🙂 @Can Temtek size de tavsiye ederim 🙂
linki attıktan sonraki tepkisini merak ettim doğrusu, ama kim uğraşacak 🙂İyi bir abartı ilan örneği... https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ri-gretsch-electromatic-temiz-407708997/detay
Gretcsh G5122 Double Cutaway Electromatic Walnut Elektro Gitar
Abartı ilanlar başlığını anlamayan arkadaşlar için de güzel bir örnek oldu.
Entwistle hvx fiyat performans olarak iyidir ama sifiri 60 TL civari yanlis hatirlamiyorsam.
Yani tas catlasin 400-450 liraya satilmasi gereken bir gitar.