büyük beklentiye girip belirlenmiş fiyat 🙂 gece gece güldüm yahu 1300 TL vermelik modifiyeli sx alacak adam var mıdır, işin komiği modladığını beyan ettiği manyetik markası schecter'in direkt bütün halinde kendi gitarını (stratını ) daha ucuza alırsın...Tamam sxler iyi hoş da o kadar uzun boylu değil köprü aynı blok aynı burgular aynı manyetikler şöyle böyle yenisi...Schecter Manyetik Modifiyeli Suhr Tarzı SX Marka Elektro Gitarİlan No: 551223563 https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-tarzi-sx-marka-elektro-gitar-551223563/detay
Suhr tarzı Sx gitar arayanlar kaçırmasınlar.
Kesinlikle öyle ve bu durum abartı değil aslında iktisat. Çünkü bu gitarlar 3000 tl ye alıcı bulabiliyor. Gibson piyasasını hareketli görmüyorum ama fender kesinlikle çok hareketli. Açıkçası kendi gitarımı değerinden oldukça düşük fendele zar zor takasladim ve ilana koydugumda hemen alıcı çıktı. Normalde marka veya menşei takıntısı olan birisi değilim ama piyasa tercihlerimi o yönde yapmaya zorluyor. Sıkıldığımda gitarımı kolayca değiştirmek istiyorum fakat fender harici takaslamak bile zorlaşıyor.İbanez piyasasına bkarsanız intihar eşiğine gelebilirsiniz, çünkü 2. el japonya pazarından bile daha ucuz. Fender strat her zaman jokerdir, diğer gitarlar da piyasada doyuma ulaşınca sıfır fiyatının bir önemi kalmıyor. İnsanlar zamanla farklı gitarlar görmek istiyor fender ve gibson markaları hariç (bilhassa fender) İbanez'i başına gelenle schecter'in başına gelen aynı durum. Piyasa kore schecter'a doydu japon ibanez'e doyduğu gibi.
bu ilanı veren adresten kessinlikle alışveriş yapmayın.Turkiye'deki relic anlayisi
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...strat-gitar-govdesi-magazadan-556958878/detay
Turkiye'deki relic anlayisi
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...strat-gitar-govdesi-magazadan-556958878/detay
üstünde mangal yapılmış gibi bir hava sezdim.Gövdeyi şöminede yakmaya karar vermişler tutuşmayınca geri çıkartmışlar sanki.
Relic demiş ama bu bildiğin zombi 🙂 Değil 350 TL bedava verse almam
Neden yapmayalım?bu ilanı veren adresten kessinlikle alışveriş yapmayın.
Gecenlerde tam olarak hatirlayamiyorum sanirim orijinal Fender diye cakma gitar ilanlari vardi sahibinden'de. Ben de gitarin cakma oldugunu yazdim mesajla. Geri cevap gelmedi. Daha sonra ertesi gun ilan kaldirilmisti. Artik satildi mi yoksa satilmadan kaldirdilar mi bilmiyorum...bu ilanı veren adresten kessinlikle alışveriş yapmayın.
orjinal dedikleri bir çok şey çakma, geçenlerde çakma emg satmışlar. ve sitelerinde çakma slash signature gibson felan var. Ban da zamanında orjinal floyd rose diye aliexpressten daha orjinalinin bulabileceğim bir tremolo itelemeye kalkmışlardı...Neden yapmayalım?
Eyvallah.orjinal dedikleri bir çok şey çakma, geçenlerde çakma emg satmışlar. ve sitelerinde çakma slash signature gibson felan var. Ban da zamanında orjinal floyd rose diye aliexpressten daha orjinalinin bulabileceğim bir tremolo itelemeye kalkmışlardı...
Gecenlerde tam olarak hatirlayamiyorum sanirim orijinal Fender diye cakma gitar ilanlari vardi sahibinden'de. Ben de gitarin cakma oldugunu yazdim mesajla. Geri cevap gelmedi. Daha sonra ertesi gun ilan kaldirilmisti. Artik satildi mi yoksa satilmadan kaldirdilar mi bilmiyorum...
orjinal dedikleri bir çok şey çakma, geçenlerde çakma emg satmışlar. ve sitelerinde çakma slash signature gibson felan var. Ban da zamanında orjinal floyd rose diye aliexpressten daha orjinalinin bulabileceğim bir tremolo itelemeye kalkmışlardı...
hatırlıyorum hocam bu çakma emg meselesini yazmıştınız daha önce... Gariptir tam oraya yolum düşüp iki ton küfür ettikten birkaç saat sonra gördüm sizin yazdıklarınızıBuraya bir gitar almak için gittim. Sahibinden de EMG değişim fotoları falan vardı. Tabi ki çakma EMG çıktı. Hayır orijinali kalsa daha iyiydi. Kadıköy Moda tarafında bir stüdyo burası aynı zamanda. Gitarı görmeye gittiğimde "bak almayacaksan hiç deneme" vs gibi laflarla karşılaştım. Kesinlikle uzak durulması gereken bir yer.