Gitarın ikinci el fiyatı, Türkiye SIFIR fiyatının İKİ KATI.Yine insafliymis 2 kati yazmis.3 kati da isteyebilirdi.
Ibanez JEM77P-BFP Blue Floral Pattern (Case Dahil)
Galiba gitarla geçirdiği yıllara da fiyat biçmiş arkadaş🤣
Gitarın ikinci el fiyatı, Türkiye SIFIR fiyatının İKİ KATI.Yine insafliymis 2 kati yazmis.3 kati da isteyebilirdi.
Yine insafliymis 2 kati yazmis.3 kati da isteyebilirdi.
Müzisyen falan değil tüccar bunlar. Benim bunlara diyecek çok lafım var da ağzımı bozmak istemiyorum; ama bunlar kadar kendini kurnaz sanan alıcılara da ayrı bir parantez açmak lazım. Strymon El Capistan için geçen biri 700 TL önerdi. Bir sayfa açıklama yazmış beni ikna etmek için. Tokyo borsasından girmiş, Venüs'ün ters dönmesinden çıkmış eleman. Baya komik ve sinir bozucuydu. Bu kadar param var dese çok daha samimi bulur (düşük ihtimal olsa da) belki kabul ederdim. Demem o ki alım gücünün bu kadar düşük, kendini zeki sanan cahillerin dolu olduğu yerde; herkes kendince kurnazlık peşinde.
Ben geçenlerde TC Flashback aldım. Satan arkadaş 450 TL istiyordu piyasayı bilmiyormuş. 500 TL'ye aldım 🙂 Alırken indirim istemedim bindirim yaptım 😀
Elimde temiz bir tane olduğu halde, iyi durumda bir rg550'yi 2000-2500 lira civarı bulsam bugün alırım.. 3500 - 4000 anlaşılabilir rakamlar, temizliğine göre 2000 öncesi seriler pazarlık payı filanla 3000-3500 arası alınabilir ama 5000 lira resmen ya nasip diyip oltayı atmış .. Gerçi gerçekten saçma fiyatlamalar görüyoruz artık, epiphone gitara 4000-5000 filan çekeni de var, 200 liralık pedala 500 diyeni de, sayelerinde şaşırma direncim çok arttı.. Üzüldüğüm şey bu kazıkçıların piyasada müzisyen, hele ki rock müzisyeni sıfatıyla dolaşıp nemalanması..Japon Ibanez RG550 - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 541891906
5000 liraya Ibanez Rg550
Sahibine mesaj attım ne yanıt verecek merak ediyorum.
Yine insafliymis 2 kati yazmis.3 kati da isteyebilirdi.
gitarları karıştırıyorsunuz .http://www.musiciansfriend.com/guit...-signature-jem-premium-series-electric-guitar
Pek Amerika fiyatı da değil sanki 😀
gitarları karıştırıyorsunuz .
bu satışa konu olan gitar 90 başlarında 2-3 sene üretilen ilk ve japon olanı yani orjinal olanı . sizin verdikerliniz ise sonradan çıkan premium olanlar.
1991 Ibanez JEM 77 BFP Blue Floral Pattern Original Vintage BFP no Premium | eBay
IBANEZ RULES - DEBONO JEM COLLECTION JEM77BFP
Verdiğiniz linkteki gitar Endonezya yapımı yeni Premium modeli. İlandaki gitar bu:
JEM77 (Blue Floral Pattern)
90larda Japonya'da üretilmiş, artık ortalarda az gözüken bir gitar. Ha 14 bin lira eder mi o ayrı bir konu. Çok çok temizse bile biraz yüksek gibi.
Elimde temiz bir tane olduğu halde, iyi durumda bir rg550'yi 2000-2500 lira civarı bulsam bugün alırım.. 3500 - 4000 anlaşılabilir rakamlar, temizliğine göre 2000 öncesi seriler pazarlık payı filanla 3000-3500 arası alınabilir ama 5000 lira resmen ya nasip diyip oltayı atmış .. Gerçi gerçekten saçma fiyatlamalar görüyoruz artık, epiphone gitara 4000-5000 filan çekeni de var, 200 liralık pedala 500 diyeni de, sayelerinde şaşırma direncim çok arttı.. Üzüldüğüm şey bu kazıkçıların piyasada müzisyen, hele ki rock müzisyeni sıfatıyla dolaşıp nemalanması..
Anlamadığım çek cumhuriyetinde sadece 1000 gitar üretip kapatmak için fabrika mı kurmuşlar.6500tl'ye Epiphone Les Paul.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...hone-cek-cumhuriyeti-les-paul-550817562/detay