shop.zuhalmuzik isimli siteye zerre güvenmeyini hayatımda gördüğüm en kötü site yönetimi ... Zuhal'i severim, Ibanez, Boss, Roland pek çok markasının devamlı tüketicisiyim ama siteleri berbat ve hatta rezalet. Birkaç örnek vereyim bizzat yaşadım, yalansız aynen böyle oldu:
1- sitede görünen fiyatlar telefon edince ve/veya çoğu zaman Tünel veya Uniq'e uğradığımda alakasız olduğunu gördüm. Aaa sitede öyle mi diye onlar da şaşırdılar.
2- Sitede olan çoğu gitar ellerinde yok, sitede adı bile geçmeyen sırf muhabbet koymak için sorduğum hey gidi şu gitar da ne güzeldir dediğim gitar rafta asılı duruyor - hatta bir tanesini öyle almışlığım vardır, başka şey için gidip orada görünce ohaa bilseydim ne zamandır arıyordum diye de çıkıştım hatta.
3 - ikinci maddedin tersi, online sipariş beklemeyeyim direkt dükkana uğrayayım dedim, aa o gitar 3 yıldır filan gelmedi dediler. Sitede niye duruyor dedim, kem küm...
4 - benzeri örnek çok ... genelde açıklamaları ya evet bir iki sorun oldu ama site güncelleniyor ... ya abicim tamam tabi insalık hali de 3 yıldır neyle güncelleniyor bu site daktiloyla mı kod yazılıyor? Koca Zuhal (ki dedim ya severim) kendine yakışmayacak bir site yönetiyor.