İlana baktım, hatta bu ilandan 3 gün önce 11.000 TL ilan açmış.
Müzik mağazaları ile yarışıyor....
Para, Bitcoin, altın.... ne olursa olsun 🙂
Ben de şimdi gördüm.İndirim talep ettim.. Ben anlamıyorum...Custom shop fiyatına special tele satmak neyin kafası...Ya goole da aratınca 9000 tl sıfır fiyatı çıkan ürüne bir insan neden 12000 tl ister.USA sıfır fiyatı 900 dolar civarı...Şimdi Sahibinden’de bir Fender Special Telecaster ilanı gördüm. 2.el sahibinden piyasası 4000₺ gibi, hatta 4-5 aydır da o fiyata rağmen ilanlarda duruyorlar. Sıfırı şuanki kur ile 9000₺ olmuş. Satan cahil arkadaş da 12.000₺’ye koymuş fiyatını 😂😂 Sitede 4000’e gidiyor diyorum, imkansız diyor American Fender fiyatları türkiyede 14.500’den başlıyor diyor.. Tamam cahilsin de satmadan önce sitede modelini araştırsaydın be arkadaş..
Ben de şimdi gördüm.İndirim talep ettim.. Ben anlamıyorum...Custom shop fiyatına special tele satmak neyin kafası...Ya goole da aratınca 9000 tl sıfır fiyatı çıkan ürüne bir insan neden 12000 tl ister.USA sıfır fiyatı 900 dolar civarı...
550 yazacaktı da yanlışlıkla bir 0 daha mı koydu acaba?
Takas dışında alım satım o fiyatlara zor dediğiniz gibi...Pedallar ile ilgileniyorum, onlarda sahibinden uçmuş...
Tamam fiyatı artırdın, acaba talep gelecek mi?
Biz genel olarak 150-300TL pedal fiyatlarına alışmışız, şuan bakıyorum 500-1000TL arasında...
Kim nasıl alabilir ki...
Takas dönemine geçeriz....
Aynen öyle, bir de haklıymış gibi üstüne laf ediyorlar. ‘E zaten sıfırı daha ucuz?’ dediğimde ‘O zaman sıfırını al’ diyorlar.Son günlerde açılan çoğu ilana sadece gülüp geçmekle yetiniyorum. Çoğuna sırf ilana bakan sayısı artmasın diye girip bakmıyorum bile. Gitardan elektronik eşyaya kadar fırsatçılıkla açılan bir ton ilan var. İnsan bari sıfır fiyatını araştırır da ona göre fiyat yazar. Bazı ilanlar sıfır fiyatı ile kafa kafaya hatta daha yüksek. Neyin kafasıdır ki bu... Hayır neden sıfırı dururken kullanılmış ürüne o kadar nakit bağlayayım. Zaten o kadar nakiti bulsam sıfır alırım yada o kadar şişirdiğin fiyata nakit bağlayacağıma gider aynı fiyatla sıfırını taksitli alırım.
Amerikan Fenderle kafa kafaya takas önerip tüm o abartılı masallarını yutturmak var...
Keşke kopan si telinide değiştirseymiş. 😆
Abooow! 😀Temiz az kullanılmış Ebow - Efekt Pedalı ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 598313200
Doların yükseldiği şu sıralar beyimiz oldukça cazip fiyata veriyormuş çok şükür, bu sebeple ki ölücüler yazmasınmış 😳 Tam da elimiz klavyeye giderken oldu mu şimdi.... yetişin a dostlar.
Not; İlk gelen alır yazmayı unutmuş, biri hatırlatmalı.
300 - 350 tl den daha dün ikinci eli satılan, hatta 400 e sıfır diye satılan bir üründü. maksimum 2-3 ay önce. Fakat adam, dolar yükseldi fırsatçılığı yapmamış oh be.
900 lira, cazip, ölücü, dolar, yükseliş ^+&''!()= off of. Letgofililer etrafını tez zamanda sara inşallahu teala!