Reverb.com'dan 150 $'a alıp 3200 $ olarak burada piyasaya sürsem Tanju abiye ayıp olur mu acaba?
Ibanez özel bir ajan ayarlayıp arkadaşın evinden bir gece ansızın yürütmez inş. Ne diyeceğimi bilemiyorum artık gerçekten.
En sonunda Tanju beyi de çıldırttılar!!! 😆🤣
Bu mesajı kendisine diğer hesabımdan yolluyorum 😈Aslında buna en güzel mesaj şu olurdu; merakımdan soruyorum; bu kadar ölü fiyata vermenizin sebebi sanırım çok kritik para ihtiyacı değil mi? umarım satmak zorunda kalmazsınız bu ölü fiyata satışa çıkardığınız gitarı. Evet o anlardı bence bu mesajı 😁
Aynı ilan forumda mevcut, patlamış mısırımı, kolamı aldık bekliyorum. 🤓SX Telecaster Elektro Gitar - 1800 TL - En Uygun SX Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 620651659
Buyur burdan yak birtane daha. sx i meksika ile karıştırmıs birde ciddi alıcılar mesaj atsın demiş.Yersen.
Bildim burayı, 4 liralık tel sihirbazını 60 liraya satan 'Magic Mehmet'SX Telecaster Elektro Gitar - 1800 TL - En Uygun SX Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 620651659
Buyur burdan yak birtane daha. sx i meksika ile karıştırmıs birde ciddi alıcılar mesaj atsın demiş.Yersen.
Sıfırı 7300 tl olan gitarı 7150 tl ye satmaya çalışan çok ilginç bir vatandaş.
SCHECTER
HELLRAISER C-1 FR TEMİZ ve KUSURSUZ - En Uygun Schecter Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 615527739
Sebebini sordugum an beni cevap vermeye bile tenezzül etmeden engelledi.
Ne ilginç insanlar var şu dünyada.