Abartı Ilanlar

Yine bir üst menşeisini döven bir stratla karşı karşıyayız. Ve ilginçtir takasa da yine türevi ile açık. Hayatı sorgulatır nitelikte. Kişisel görüşüm; bir kaç kore squier denedim daha evvel. Hakkında yapılan övgülerin hiç birine rastlamadım. Manuel raymondumsu izler yakaladım daha çok.
 
Keşke alıcılık taslarkende böyle bonkör olsalar, hatta onu geçtim olağan olsalar. Ama nerdee. Biz; strymon, prs, fender, gibson, carvin, suhr, anderson falan satsak bile çöpmüş gibi muamele ediyor bu kafalar. Bir bunların malı kıymetli, gerisi hep çöp. Onun için direk gerçek çöplerle takas teklif ederler birde genelde. Çünkü elinde ki çöpü satamayacağını da adı gibi biliyorlar. Bu tip fiyatları koyanlar piyango oynuyor aslında, ola ki birisi bilmez anlamaz ya da kafası basmaz da düşer niyetine.

Aslında buna en güzel mesaj şu olurdu; merakımdan soruyorum; bu kadar ölü fiyata vermenizin sebebi sanırım çok kritik para ihtiyacı değil mi? umarım satmak zorunda kalmazsınız bu ölü fiyata satışa çıkardığınız gitarı. Evet o anlardı bence bu mesajı 😁
 
Geri
Üst