Konuyu yazacak uygun bir başlık bulamadım ama sanırım en ideali bu. Sahibinden sitesinde bir ilana denk geldim;
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
Harbiden de köprünün şu an dore müzikteki fiyatı 2000 lira, yurt dışı fiyatı da 300 dolar. Neyse biraz araştırma yaparken başka bir ilana daha denk geldim;
Lekeleri, çizikleri ve daha önemlisi seri numarası aynı ve 9 gün önce açılmış bir ilan. Sahibinden olan ise 3 gün önce açılmış. Letgo'daki kişiyle konuştum, gitarı birkaç gün önce sattığını, senelerdir köşede durduğunu ve cort gitarların bu fiyata satıldığını gördüğü için bu fiyatı yazdığını söyledi ve ilanda hard case var, sordum onu da vermiş toplam 600 liraya gitarla birlikte. Case'de dışını göremesek de içi ve kilitleri güzel duruyor. 200-300 lira zaten case eder başlı başına.
Sonra bu bizim al satçı elemana yazdım, ekran fotolarından okuyabilirsiniz. Hiç utanma da yok millette. Arkadaş tamam ucuza aldın, satıp kar edeceksin bari birkaç saat bekle be. Gitar eline geçer geçmez ilan açmış, hard case'i de cebe indirmiş. Bir yandan dolar, bir yandan bu tipler piyasanın harbiden bir şeyi çıktı.
Ekleme: Hard case'i de başka ilan açmış 350 liradan. Sıfırı mydukkan'da 700 lira. Valla iyi iş ha, 600 liraya al 1850 liraya sat. Biraz da satan kişinin saflığı, onu da söyleyeyim.
Gitar Çantası İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com