Vay arkadaş, 300 lira olduğu zamanları hatırlıyorum bu gitarın sıfırının, alım gücümüz ne hale gelmiş...
2 adet fiyatı herhalde 😀
Bu ilanların sorunu; kim yaptı, hangi ağaçlar kullanıldı, ölçüler neler, ne kadar masraf edildi, hatta çoğu zaman manyetiklerin ne olduğunu bile yazmıyorlar. O yüzden normal fiyat mı abartı mı bilemiyoruz.Ben de bu ilanı gördüm, bana aşırı abartı gibi geldi.
Gibson Les Paul El Yapımı Replikaİlan No: 717994466 Gibson Les Paul El Yapımı Replika - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 717994466
Benim görüşüm kim yaparsa yapsın orijinal bir Gibson olamayacağı. Zaten verdiği fiyata orijinal ikinci el bir Gibson alınılabilir, ayrıca Aliexpress'ten bu fiyatın 1/6'i olarak almak varken niye bu gitarı alayım ki? Çok mu abarttım bilmiyorum ama, benim görüşüm böyle. 😀Bu ilanların sorunu; kim yaptı, hangi ağaçlar kullanıldı, ölçüler neler, ne kadar masraf edildi, hatta çoğu zaman manyetiklerin ne olduğunu bile yazmıyorlar. O yüzden normal fiyat mı abartı mı bilemiyoruz.
Gibson manyetikli ama(!)... 😀Çin malı Gibson gitarlar da el yapımı oldu ülkede 🙂
Bi çakal daha vardı böyle geçenlerde. Özel üretim, internette kolay kolay bulamazsın diye kandırmaya çalışıyordu.Gibson Epiphone(special model) - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 722560562
Special 2ler de bu ara bayağı değerlendi.
Bu Epiphone'nun klavyesini gövdeye vidaladığı gitarları bana bir farklı geliyor, sanki kalitesini göstermiyor gibi...Bi çakal daha vardı böyle geçenlerde. Özel üretim, internette kolay kolay bulamazsın diye kandırmaya çalışıyordu.
Alan da çıkmaz zaten bunları. Bolt on les paul gitara bu parayı veren çıkarsa da fazlasıyla kendi enayiliği.