Hocam bu gitar 1.100₺ etmez ki. Epiphone Les Paul Standart'lar bile minimum 2500₺'den başlıyor.Bence 1100 tl yazacağı yere yanlışlıkla 11.000 yazmış olabilir.letgo’da 1100 tl’ye ilanı vardı sanırım bu gitarın
Hocam bu gitar 1.100₺ etmez ki. Epiphone Les Paul Standart'lar bile minimum 2500₺'den başlıyor.Bence 1100 tl yazacağı yere yanlışlıkla 11.000 yazmış olabilir.letgo’da 1100 tl’ye ilanı vardı sanırım bu gitarın
1100 TL eder, o kadar da değil. Bu arkadaş uygun fiyatlı bir gitarima takas teklif etmişti, muhtemelen fiyati yanlış yazmıştır.Hocam bu gitar 1.100₺ etmez ki. Epiphone Les Paul Standart'lar bile minimum 2500₺'den başlıyor.
1100₺'ye bu devirde P90'lı Epiphone Les Paul görmedim, en son 6 ay önce 2.600₺'ye görmüştüm. 1100₺ ise almak isterim 😀.1100 TL eder, o kadar da değil. Bu arkadaş uygun fiyatlı bir gitarima takas teklif etmişti, muhtemelen fiyati yanlış yazmıştır.
Raci ne yaptın?
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Truss Rod kapağında Gibson yazıyor, Gibson yazıyorsa Gibson'dur 😀. Şaka maka o fiyat ne öyle!Raci ne yaptın?
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
İlanı kaldırmış. Hahah 😀.Sıfırı Thomann'da daha 1.000₺ daha pahalı olan, ama sapı tamamen kopup birleştirilmiş bu gitarı sıfır fiyatından çok az bir farkla alabilirsiniz. Sap hakkında bir fotoğraf var, arkadan nasıl bir işçilik ile birleştirildiğine dair bilgi verilmemiş, onun yerine ilan İngilizce gitarın hangi özellikleri var, onlarla doldurulmış. Bana çok abartı geldi.
Gibson Les Paul Traditional 1960 Zebra - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 824934445
Gibson Les Paul Traditional 1960 Zebra - İkinci El Gibson marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comGibson Les Paul Classic TC
Electric Guitar Mahogany body, 9-Hole weight-relief body, Maple top, Mahogany neck, Rosewood fretboard, Acrylic trapezoid fretboard inlays, Slim taper neck profile, Graph Tech nut, Nut width: 43.05 mm, Scale: 628.65 mm, 22 Frets, Burstbucker 61R...www.thomann.de
Fiyat 1000 bile olsa bence boşverin. Önce insan gibi konuşmayı öğrensin. Gayet uygun bir dille ve haklı olarak fotoğraf istemişsiniz. Verdiği tepki sağlıklı bir insanın vereceği tepki değil.Bu atacağım abartı bir ilan değil hatta fiyatı uygun bile sayılabilir ama aşırı tuhafıma gitti.ben de mi hata var 3500 lira vereceğim
ürünü görmek isteyince acaba diye düşündürdü
ilanda kabaca çekilmiş 5 adet fotoğraf mevcut sadece bu arada.
Biz alıcı bulamıyoruz, adam alıcıyı kovalamış.Bu atacağım abartı bir ilan değil hatta fiyatı uygun bile sayılabilir ama aşırı tuhafıma gitti.ben de mi hata var 3500 lira vereceğim
Gitar Amfisi İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Gitar Amfisi İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Sahibini kendi bulan amfi. Binicisini kendi seçen ejderha misali.
Onunla çalmak inanılmaz bir deneyim.
Fiyatı ise MAĞZADAN SADECE 600 tl daha FAZLA. Ee insana özel deneyimler yaşatan bir amfi de bi zahmet mağza fiyatından fazla olsun lütfen.
az önce yeniden yazdı arkadaş akşam çeker yollarım diye ama dediğiniz gibi almayı düşünmüyorum.ben de satış yapıyorum gitar karşgodan alıcıya ulaştığında bile haber veriyorum kaldı ki tanımadığı bir insanla kim böyle konuşur.Yine agresiflik yaparsa güncelleyeceğim sslerle bakar bakar halimize şükreder,güleriz.Fiyat 1000 bile olsa bence boşverin. Önce insan gibi konuşmayı öğrensin. Gayet uygun bir dille ve haklı olarak fotoğraf istemişsiniz. Verdiği tepki sağlıklı bir insanın vereceği tepki değil.
Arkadaş muhtemelen dore'de ölümüne indirime giren amfiden bahsetmiş. Dore'deki amfi temiz ise alınabilir ama temiz çıkacağını sanmam. Zaten bir iki tane falan kalmıştır ellerinde. Önemli olan amfinin stoğu bittiği zaman dore'nin fiyatı düzeltip, düzeltmemesi. Böyle indirimli fiyat olarak bırakıyorlar hep, sonra o ürünü 2. el satarken sıkıntı yaşıyorsun.İlandaki söylemler komik olmuş fakat ürün zaten 14-15 bin TL civarında sıfırı. Ben mi yanlış google'lıyorum acaba?
mydukkan
somer
hani burada stoklarda yok diye fiyatı öyle görünüyor olabilir tarzında düşünüp bir de reverb'e baktım. orada da 2474 CAD, yani yaklaşık olarak 13 bin TL.
reverb
Sıfırı Türkiye'de 14-15 bin TL olan bir ürünün ikinci eli için 8500 TL abartı değildir. Yoksa foruma girmediğim 3 yılda abartı olup olmaması fiyatla alakalı değil mi artık 😀 3 yıl önce fiyat bazındaydı tüm abartı ilanlar.
Böyle insanla alış-veriş yapılmaz gitar mı yok? Sal gitsin...Bu atacağım abartı bir ilan değil hatta fiyatı uygun bile sayılabilir ama aşırı tuhafıma gitti.ben de mi hata var 3500 lira vereceğim