Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.
www.sahibinden.com
"Retro Relic sevenler için bu fiyata kaçırılmayacak bir strat kasa özel dişbudak relic , karizmatik bir custom proje gitarıdır.3 single coil manyetikli ve vintage Gilmour modludur.Basswood gövde,rosewood tuşe,arkası venge şeritli sap,22 medium fret.
***Gitar orjinal Fender mi? Manyetikleri Gerçek Duncan mı? ya da Noiseless mı? diye Lütfen sormayınız! Şimdiden belirteyim bir yanlış anlaşılma olsun istemem... Bu fiyata zaten mümkün değil 🙂
***Şehir dışına ücreti alıcıdan olmak koşuluyla kargolayabilirim.
***Lütfen öncelikle mesaj yoluyla iletişime geçelim!Sonra ciddi alıcıysanız konuşuruz.
Alıcısına şimdiden hayırlı olsun.Pişman olmayacağı,kolleksiyonluk bir gitar almış olacak.
Saygılarımla,iyi alışverişler."
Bu tarzı yakından tanıyoruz. Anlatmamak onların suçu değil, öyle bir sorumlulukları da yok. Bilmemek, bir bakışta resimden anlayamamak bizlerin/alıcının suçu. Her bilgi seviyesindeki alıcı adına konuşuyorum, yanlış anlaşılmasın, birçok kişi üzerinde fender yazan gitarın fender olup olmadığını, üzerinde duncan yazan noissles yazan manyetiğin gerçek olup olmadığını bilemeyebilir. Bu arkadaşımız da kinaye yapacağına, dolambaçlı kelimeler kullanacağına düzgünce iki satır yazmaktan imtina etmiş. Azarlar gibi bir çuval gübreyi önümüze koyacağına, sadece gitar ve üzerindeki şu parçalar orjinal değildir diyebilse daha iyi bir imajı olurdu, hepsi bu kadar basit. Gitar zaten çöp, o konuya girmiyorum. Ama bu saçma ifade tarzını, sokakta, metroda, iş yerinde artık kaldıramıyorum. Beni sinir ediyor.