Efekt Pedalı İkinci El ve Sıfır Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da
Efekt Pedalı İkinci el ve sıfır enstrüman yan ekipmanlarını uygun fiyat ve GeT üzerinden taksitle satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Pigtronix Mothership Synthesizer Pedalı | doremusic
Pigtronix Mothership Synthesizer Pedalı En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-dk2s-tertemiz-takas-olabilir-833692163/detay Max Ederi 4.500’dür bu aletin. O’da hardcase’i dahil ederek.
Neye dayanarak bu fiyatı veriyorsunuz?
Neye dayanarak bu fiyatı veriyorsunuz?
Daha geçen güç bana danışan bir arkadaşa yaptığım araştırma üzerinde topladığım veriyi, haddime olmayarak paylaşayım, iki tarafa da objektif bir değerlendirme için yardımı olur belki.
Ülke İçi
5250TL // https://www.sahibinden.com/ilan/iki...dk2s-sustainiac-made-in-japan-787088153/detay
5250TL // https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ky-electric-guitar-sustainiac-825835120/detay
4900 Tl // https://www.letgo.com/tr-tr/i/jacks...ro-gitar_e0e5d01f-72c6-42bd-887d-089635d4e0c4
3000 Tl // https://www.sahibinden.com/ilan/iki...k-aletleri-jackson-dk2s-dinky-784864003/detay
Uluslararası
600 USD // Jackson DK2S Electric Guitar | Huber Breese Music, Inc. | Reverb
780 USD // Jackson DK2S Dinky w/ Sustainiac Black Electric Guitar | RayhillAudio.com | Reverb
850 USD // Jackson DK2 Dinky Electric Guitar | LA Music | Reverb
Bilimum sitelerdeki ilanlardan bahsetmeden, direkt google'a yazarsanız bile bulabileceğiniz verilere bakarak bu modelin fiyat aralığı hakkında fikir edinebilirsiniz. Uzunca bir süredir üzerinde durduğum bir modeldir dk2s. Birçok içeriğini, kullanıcı yorumunu, bundan 5 yıl önceki süreçteki USD karşılığını DK2S ve DK2M ikileminde kalan, bu iki seçenek arasından yapılan önerilere kadar tamamını okudum.
Tüm bunlar bir yana, JACKSON'ın RESMİ Sitesinde hardcase hediyeli DK2 serilerinin sıfır kasaları için max 895 dolar tutar belirlenmiş. 895 dolarlık bir gitara her ne kadar üretimi olmasa da 7000 TL fiyat biçmek, abartıdır. Abartıdan da ötedir.
DK2M ve yeni nesil DK2 lerle kıyaslamışsınız. Bu gitarın esas özelliği üzerindeki sustainer zaten. Bundan doğan epeyce fiyat farkı var. Belirttiğiniz bantta zaten o gitarlar oluyor 2. elde.
Yanlış anlaşılmasın 7000TL lik fiyat uygun demiyorum. Ben alıcı olsam almazdım.
Bu fiyatlar görselde belirtildiği üzere MSRP. Hiçbir gitar bu MSRP üzerinden satılmaz sitelerde. Gitarın fiyatı 2012'de 1000 dolar gözüküyor, hardcase dahil. İlgili ilanda sanırım hardcase de yok.DK2M ve yeni nesil DK2 lerle kıyaslamışsınız. DK2S modelinin esas özelliği üzerindeki sustainer zaten. Bundan doğan epeyce fiyat farkı var(Aşağıdaki 2011 fiyatlarında 277 dolar fark görünüyor mesela). Belirttiğiniz bantta zaten diğer DK2 varyasyonları oluyor 2. elde.
Yanlış anlaşılmasın 7000TL lik fiyat uygun demiyorum. Ben alıcı olsam almazdım.
139278 eklentisini görüntüle
Bu fiyatlar görselde belirtildiği üzere MSRP. Hiçbir gitar bu MSRP üzerinden satılmaz sitelerde. Gitarın fiyatı 2012'de 1000 dolar gözüküyor, hardcase dahil. İlgili ilanda sanırım hardcase de yok.
Jackson DK2S Dinky Electric Guitar w/ Sustainiac©
Shop Solid Body Electric Guitars and accessories, like Jackson DK2S Dinky Electric Guitar w/ Sustainiac© at Musician's Friend. We have guaranteed best prices on musical instruments and accessories and offer free shipping on thousands of items.web.archive.org
Yazılanları çok detaylı okumadım. Bir gitar üzerinden diğer gitarı kıyaslamak çok doğru değil dediğiniz gibi. Sustainiac pahalı bir şey zaten. 🙂Görseli fiyat farkına dikkat çekmek için yüklemiştim belirttiğim gibi, ki o tarihte DK2 de 750 dolar görünüyor gönderdiğiniz linkteki sitede, yani orda da 250 dolarlık, %30'dan fazla bir fiyat farkı sözkonusu.
Söylediğim gibi 7000 TL abartı ya da abartı değil gibi bir fikir beyan etmedim. DK2 fiyatlarıyla bakarak "DK2S maksimum 4500TL eder o da hardcase varsa" argümanına karşılık veriyorum.
Jackson DK2 Dinky Electric Guitar
Shop Solid Body Electric Guitars and accessories, like Jackson DK2 Dinky Electric Guitar at Musician's Friend. We have guaranteed best prices on musical instruments and accessories and offer free shipping on thousands of items.web.archive.org
Görseli fiyat farkına dikkat çekmek için yüklemiştim belirttiğim gibi, ki o tarihte DK2 de 750 dolar görünüyor gönderdiğiniz linkteki sitede, yani orda da 250 dolarlık, %30'dan fazla bir fiyat farkı sözkonusu.
Söylediğim gibi 7000 TL abartı ya da abartı değil gibi bir fikir beyan etmedim. DK2 fiyatlarıyla bakarak "DK2S maksimum 4500TL eder o da hardcase varsa" argümanına karşılık veriyorum.
Jackson DK2 Dinky Electric Guitar
Shop Solid Body Electric Guitars and accessories, like Jackson DK2 Dinky Electric Guitar at Musician's Friend. We have guaranteed best prices on musical instruments and accessories and offer free shipping on thousands of items.web.archive.org
Tekrar söyleyim o zaman 7000TL abartıdır söylemine karşılık yazmadım 🙂 Yukarıda @blackfriday666 'in emsal olarak da paylaştığı 5250TL lik ilanlardan biri bana ait, maksimum 4500TL eder argümanı dikkatimi çekti, söylenme sebebini merak ettim sadece. Makul bir sebep olsa ben de fiyatı revize edecektim belki 🙂 Durum bundan ibaret.7 milyara abartı dememek için çok uğraşmışsınız gibi gözüküyor dışardan okuyunca yazıları.
Gitara yapılan şey (relic demeye dilim varmıyor) aşırı kötü duruyor cidden.https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ender-hss-cin-yapimi-degildir-833817089/detay
Squier Bullet Strat With Tremolo Black Rosewood Fiyatı
Squier Bullet Strat With Tremolo Black Rosewood Elektro Gitar en uygun fiyatla mydukkan'dan satın al! Kampanyalar, avantajlı fiyatlar MyDukkan'dawww.mydukkan.com
Arkadaşlar öncelikle Mydukkan'dan 1300 liraya aldığımız ÇİN YAPIMI OLMAYAN bir adet Squier Bullet Strat alıyoruz. Ardından elden düşme bir adet Fender Noiseless N3 sap manyetiğini alıp gitarımıza ekliyoruz. Nalburdan alınan zımparayla yaptığımız göz kamaştırıcı relic çalışmasının ardından, genelde saz satan müzik evlerinin sattığı sinek vızıltısı pardon distortion efektli ne idüğü belirsiz amfimizi de yanına ekleyerek 2000 lirayı geçmeyen bir bütçeyle 3200 liralık bir kombinasyonumuz oluyor. İşte gerçek deha budur. Bu güne kadar bunu hiçbirimiz akıl edememiştik, Clapton bu seti görse Bullet Strattan başka gitara dokunmaz namussuzum. Ha unutmadan, fiyat performans(!) için ideal bu gitarımızı satarken asla amfiden ayrı satmıyoruz ve tabii ki kelepir bir fiyattan verdiğimiz için fiyatta indirim de yapamıyoruz. Hayırlı işler.
Önüne zımpara alıp gitara zımpara atan herkes yaptığı şeye Relic diyor, Relic'in anlamı bir kere kalıntı demek, bunu yapanlar resmen gövdeyi kazıyorlar. Ben anlamadım gitti 😀. Elbet iyi Relic'ler var ama bu ilandaki bence iyi bir relic değil.Gitara yapılan şey (relic demeye dilim varmıyor) aşırı kötü duruyor cidden.