Hayır, gitar endonezya üretimi.Bu arada araştırdım, gitar Samick üretimi çıktı. Bir önceki mesajımı bu nedenden ötürü mesajımı sildim.
Hayır, gitar endonezya üretimi.Bu arada araştırdım, gitar Samick üretimi çıktı. Bir önceki mesajımı bu nedenden ötürü mesajımı sildim.
Burgulardan şüphelendim ama Seri numarası Samick diyor. Anlamadım hocam. Squire'in Fransızıyım. Bilgilendirebilir misiniz?Hayır, gitar endonezya üretimi.
Sapın arkasında endonezya yazıyor.Burgulardan şüphelendim ama Seri numarası Samick diyor. Anlamadım hocam. Squire'in Fransızıyım. Bilgilendirebilir misiniz?
Özür dilerim, gerçekten böyle basit bir şeye hiç dikkat etmemişim. Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler.Sapın arkasında endonezya yazıyor.
Gitara yapılan şey (relic demeye dilim varmıyor) aşırı kötü duruyor cidden.
şöyle birşey yapsalar daha güzel olur valla 😀
Muammer Kaddafi'ye yapılan linç geldi aklıma, onu da böyle yerlerde yerlerde sürüklemişlerdi 🙁
+ Ayrıca meksika olmasına rağmen amerikan stratları da t O k A t L a R.Bu gitar Türkiye'de satılırsa ilan şöyle olur:
Gitar gerçek road worn'dur. Fabrikada yapılan imitasyon road worn'larla karıştırmayın. Gitar Meksika'dır ancak USA yollarında worn olmuştur.
Bu gitar Türkiye'de satılırsa ilan şöyle olur:
Gitar gerçek road worn'dur. Fabrikada yapılan imitasyon road worn'larla karıştırmayın. Gitar Meksika'dır ancak USA yollarında worn olmuştur.
Şu garip ilanlar beni kendimden alıyor; ürün Türkiye'de yoktur, Amerika fiyatı şudur budur diye. Açıklama amaçlı yazılır ona bir şey demiyorum, ancak fiyatı abartmak için yapanlara garip bir gözle bakıyorum. Yamaha Les Paul'cu vardı forumda bir ara. Sahibinden'e koymuş sıfırı 8000₺ diye. Kendisi 6.500₺'den satıyor. Sonra yurt dışı fiyat fotoğraflarını kaldırdı. Gerçekten şaka gibi 😀.Bu kişiye göre ilanlara bu denli kazık fiyatlar belirleme gerekçeleri: ‘Türkiye de bulunmaması, Sıfırlarının mağaza stoklarında bulunmaması, gitarı sevmesi ve satmayı düşünmemesi’
Altında da not düşmüş ‘gitarımı seviyorum, sadece bu parayı verene veririm‘ diye. Gitarcıları maddi bağışçı belledi herhalde.
hahaha bu ilan arada bir hortluyor. 60 gitar çalınarak denenmiş bir meksika strat, tonları müthiş, birçok usa in eline veriyor, fakat nedense 10 yılda 5 kere çalınmıyor. forumdan birinin trollemesi de olabilir.
50 60 tane fender mim deneyerek dünyadaki tüm fenderleri tokatlayacak bir gitar bulabilirmişiz bu gitar en az 9k edermiş ayrıca yatırım tavsiyesi ufkumuzu açıyor... her cümlesi ayrı bir talihsizlik...