Baş aşağı uçurumdan düşen bir ülke için iyi bile. 🙁 :/Türkiye'de Çin yapımı Epi'nin 10.000 lira olması bence daha ilginç. 🙂
Baş aşağı uçurumdan düşen bir ülke için iyi bile. 🙁 :/Türkiye'de Çin yapımı Epi'nin 10.000 lira olması bence daha ilginç. 🙂
Aslında bayağı iyi gitarlar ancak 4000-5000 civarına tabii...Gibson 80ler . Sıfır - En Uygun Gibson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 859149998
Her şeyi gibsondur, gitarın kendisi hariç 🙂
Kalitesine lafım yok, söylendiği gibi Gibson çıkışlı olabilir ama "Gibson" markası olduğunu söyleyebilmek için gitarın etiketine kadar Gibson olmalı. Gitar söylendiği gibi sıfır da değil üstelik.Aslında bayağı iyi gitarlar ancak 4000-5000 civarına tabii...
Japon Elitist serileri durumu ve kondisyonuna göre rahatlıkla 1000-1200 Dolar edebiliyor.Epiphone les paul standard isterse uranüs'ten gelme olsun marka değeri sebebiyle kore üretim bir les paul standard'ın 4000 TL'den fazla etmememsi gerekir.Benim düşüncem bu şekilde.İstedikten sonra 20.000 TL de istersin orası ayrı tabi.Kaliteli bir gitar mı ? Evet.Daha 4 ay önce 2900 TL'ye modifiyeli bir kore epiphone les paul standard satmıştım.
3000 TL vs 10.000 TL.
Abartı abartı abartı
fiyat 8000di. bir mesaj attım 2000 düşürmüş.Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Onlar çok ayrı ya. Elimden birer tane Japon Epiphone SG ve LP geçti. İnanılmaz gitarlar cidden. Çinlerle, korelerle falan alakaları yok...Japon Elitist serileri durumu ve kondisyonuna göre rahatlıkla 1000-1200 Dolar edebiliyor.
Bir tane Japon epiphone takas teklifi aldım.Çok pişmanım kabul etmediğim için,Satılması zor diye etmedim.Ülkede Markacılık çok var...Onlar çok ayrı ya. Elimden birer tane Japon Epiphone SG ve LP geçti. İnanılmaz gitarlar cidden. Çinlerle, korelerle falan alakaları yok...
Bu gitardan arayan varsa bu fiyatın yarısına satarim. Yanında bir tane de r9 veririm eşantiyon. Yani ibanez olandan elimde yok da alırız be ya.Her ay düzenli olarak fiyat artıyor.Ayrıca şu anda ikinci elde satılmak istenen en pahalı gitar kendileri 175.850 tl isteniyor
7 telli İbanez Prestige RG 1527 Modified - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 840318331
Bizim arkadaş çok kötü feykledi bunu. Alıcı gibi konuşup paket yaptırıp ptt ye kadar yordu. Sonrası zaten malum 🤣Her ay düzenli olarak fiyat artıyor.Ayrıca şu anda ikinci elde satılmak istenen en pahalı gitar kendileri 175.850 tl isteniyor
7 telli İbanez Prestige RG 1527 Modified - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 840318331
eskiden beri ilanı takip ederim, açıklamaya yazdıkları hep değişiyor ve biraz ukala bir insan galiba, insanlarla dalga geçen bir üslubu var. iyi olmuşBizim arkadaş çok kötü feykledi bunu. Alıcı gibi konuşup paket yaptırıp ptt ye kadar yordu. Sonrası zaten malum 🤣
Troll ilan gibi geldi ülkedeki uçuk ilanlara karşı yapılan bir tepki olduğunu düşünüyorum.eskiden beri ilanı takip ederim, açıklamaya yazdıkları hep değişiyor ve biraz ukala bir insan galiba, insanlarla dalga geçen bir üslubu var. iyi olmuş
bence değil hocam, eski fiyatındaki açıklamada gitardaki modifikasyonlar falan yazıyorduTroll ilan gibi geldi ülkedeki uçuk ilanlara karşı yapılan bir tepki olduğunu düşünüyorum.
Troll olsa hesap numarasını verip paket yapıp fotoğrafını gondermezdi 🙂Troll ilan gibi geldi ülkedeki uçuk ilanlara karşı yapılan bir tepki olduğunu düşünüyorum.