OO benim ilanıma mesaj gelmiş yanıtlayayım. Gitar benim değil bu arada, arkadaşım satmak istiyor ilan açtık.Abartı mı bilmiyorum ama şu cümleyi pek anlamadım:RR Randy Rhoads Elektro Gitar El Yapımı -ilk 2 bakımı ücretsiz- - En Uygun Özel Yapım Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 868123081
RR Randy Rhoads Elektro Gitar El Yapımı -ilk 2 bakımı ücretsiz- - İkinci El Özel Yapım marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
"Gitarın üst eşiği tünelde Fatih Yılmaz usta tarafından daha iyi ve geniş bir ton aralığına sahip olması için kemikten yapılma eşik takıldı. Yani sadece metal çalmakla sınırlanacak bir gitar değil."
Bir üst eşik gitarın ton yelpazesini bu kadar genişletebiliyor mu, deneyimleyen var mı biz de takalım öyleyse ?
Fiyatla ilgili yazılmadığını biliyorum canım. O yönde eleştiri gelse zaten ben uzun süredir piyasayı bilmediğim için baya dikkate alırım. Action denilirken kastedilen dediğin gibi tel ile perdelerin mesafesi. Sol el için geçerli. Fakat rahatlık sağ eli de ilgilendiriyor, action demesek bile.Ama şöyle bir yanılgı var sanki benim gördüğüm: köprünün içe girip girmiyor olması doğrudan actionla(tellerin klavyeye olan mesafesi) alakalı değil. İkisinde de köprünün yüksekliği ayarlanabildiğinden dolayı action gerçekten alçaksa bu köprüyü değil, perdelerinin iyi ve düzgün olduğunu gösterir.
Gibson gitarlarda da action teorik olarak oldukça düşük olabilir ama tellerin gövde ile olan mesafesi köprüden dolayı recessed köprülere göre fazladır. Bazıları bunu seviyor, ben sevmiyorum. Tellerin hem klavyeye hem de gövdeye yakın olması benim için daha iyi. Action denilen şeyden kasıt tellerin gövde ile mesafesiyse doğru olmuyor tabi bu önerme. Ama bence tellerin klavye yani perdeler ile mesafesidir herhalde.
Eğer sizin de belirttiğiniz üzre sıfır sap açısıyla set-neck düz gövdeli gitar yapılırsa tune-o-matic köprü yüksek kalabilir ama bu tune-o-matic köprünün suçu değil, luthierin hatalı köprü seçimi olur. Bence bu ilandaki gitarda da başka bir model yerine tune-o-matic köprü seçildiğinden recess gereği duyulmuş çünkü teller fazla yukarıda kalmış olabilir.
Tune-o-matic köprü ile tellerin klavyede yukarıda olması arasında bir bağlantı yok. Tune-o-matic köprü zaten Gibson'ın genel olarak archtop gövde ile ürettiği
Fiyat ve açıklamamız yine değişti 🙂 Yeni fiyatımız 200.002 tl. Dolardan hızlı artıyor mübarekHer ay düzenli olarak fiyat artıyor.Ayrıca şu anda ikinci elde satılmak istenen en pahalı gitar kendileri 175.850 tl isteniyor
7 telli İbanez Prestige RG 1527 Modified - En Uygun Ibanez Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 840318331
Fiyat ve açıklamamız yine değişti 🙂 Yeni fiyatımız 200.002 tl. Dolardan hızlı artıyor mübarek
Daha önceki ilan açıklaması nasıldı hatırlamıyorum ama şu anki hali düpedüz terbiyesizlik bence. Bu aşağılayıcı üslup nasıl onaylanabiliyor anlamıyorum doğrusu.Fiyat ve açıklamamız yine değişti 🙂 Yeni fiyatımız 200.002 tl. Dolardan hızlı artıyor mübarek
Birkaç gün önce malum ilana yazdığım yorumu alıntılayayım. Daha önceden de dediğim gibi arkadaş ya trol ya da sorunları olan biri. Bence trol, varsa Antalyalı gidip bi görürse güzel olur. 🙂Tartışıldı daha önce ama arkadaş açıklamayı sürekli yenilediği için arada hatırlanması güzel oluyor. 60-70.000 verenlere teşekkür etmiş. Eğer o parayı gerçekten veren olsaydı zevkten gitarın üstüne oturur sonra temizlemekle uğraşırdı, gelmiş teşekkür ediyor. 😀
Adamların onay sistemi tamamen otomatik. Hadi onaylanan şeyleri geçtim, çok fazla ilan var takibi zor olur ama onaylanmayan ilanlarda da insan takibi yok. GET'ten ve reklamlardan para geldiği sürece malum, yaşadığımız coğrafyada başka bir şeye bakılacağını düşünmemek lazım.Daha önceki ilan açıklaması nasıldı hatırlamıyorum ama şu anki hali düpedüz terbiyesizlik bence. Bu aşağılayıcı üslup nasıl onaylanabiliyor anlamıyorum doğrusu.
10 bin benden hadi alın madem 🙂Ya of 190bini tam denklestirmistim fiyat artmış 🙁
10 bin benden hadi alın madem 🙂