Olabilir diyicem bu sefer usa gitarı neden 5kya satıyor?Relic yazacakken replic mi yazdı acaba.
Olabilir diyicem bu sefer usa gitarı neden 5kya satıyor?Relic yazacakken replic mi yazdı acaba.
Bir de alıcı ile anlaşırsın, fiyat vs herşey ok.Alıcılar, daha doğrusu sözde alıcılar sinir harbi. Eskiden bu kadar amele internet kullanmıyordu, şimdi herkes internette olduğu için bir sürü amele ile yazışmak zorunda kalıyoruz.
- İlana açıkama yazarsın, açıklamayı okumaz ve yazdığın şeyleri sorar. Çünkü paşa çocuğu, kendisine özel muamele istiyor.
- Saçma sapan takas teklifleri gelir. Gitara buzdolabı, koşu bandı, evde ne kadar çöp varsa sorar. Eskiden yoktu böyle bir şey.
- İlanları araştırıp en düşük fiyatı yazarsın mesela hızlıca satmak için, gelen mesajda hala rezil bir indirim teklifi. Ulan en ucuz ilana yazma bari utan.
- Bir alt modelin fiyatı teklif edilir, söylersin, ama param bu kadar der, paran o kadarsa alt modele bak. Ben param yoksa Musicman Majesty ilanına girip Meksika Fender fiyatı teklif etmiyorum.
- İlanla alakasız bir soru sorar muhabbet açmaya çalışır, boşa vakit harcatır. Forumdayız sanki, alışveriş sitesi kardeşim bura. Googlea yazıp bir dakikada türkçesini de bulacağın bilgiyi ne soruyorsun.
- Bİr sorunu var mı diye sorar (ilanda yazıyor) yok dersin, cevap vermez. Nezaket sıfır. Benzer şekilde bir paragraflık açıklama gerektiren soru sorar, ayıp olmasın diye cevap yazarsın, okur geçer, enayi gibi açıklama yapmış olursun.
- Eskiden 2.el bir şey satın alırken mesafe biraz uzaksa almak isteyen kişi satıcıya uygun ve yakın bir yere giderdi. Şimdiki alıcılar ayağına kadar çağıracaklar utanmasalar.
- Gitar uzakdoğu mu? En ayar olduğum cümlelerden biri. Adam dünya haritasına hiç bakmamış. Ne istediğini de bilmiyor. Bir yerden bu lafı duymuş, papağan gibi tekrar ediyor. Kore gitar da uzakdoğu, Japon gitar da uzakdoğu, Endonezya da, Çin de. 2000 liraya USA veya Japon gitar hayali var sanırım. Kore bile o fiyata yok. Biri bu soruyu soruyorsa bence sonunda saçma sapan bir gitar alır, büyük ihtimalle de kazıklanır.
- Birde şu olaya uyuz oluyorum. Eskiden arkadaşlarımla o kadar gitar almaya, satmaya gittik rastlamadım. Sonra uzun bir süre gitar dünyasından uzaklaştım, geri geldim, son 2 senedir rastlıyorum. Adam ciddi alıcı gibi yazışıyor geliyor, bir afra tafra ile gitarı deneyip feelingi alamadım bro diyip gidiyor. Sanarsın custom bir gitar veya belli serilerinde özel bir tonu olan olan, kalitesi değişkenlik gösteren bir gitar satıyorsun. Hayalindeki Les Paul'u veya Strat'ı bulmak isteyen birinin arayışı gibi tavırlar. Ama adam gitarı çalamıyor, neyinin iyi veya kötü olduğunu da bilmiyor, bariz görüyorsun. Denediğin gitar İbanez GRX abi neyin peşindesin? İlanda belirtildiğinden daha harap haldeyse ya almazsın, ya indirim istersin. Piyasada satılan gitarlar için biz müzik dükkanlarında denerdik, az çok nasıl hissiyata sahip olduğunu bilirdik. Dolayısıyla 2.el alıyorsak satıcıyı kitlememiş olurduk.
Bunu bir kere yaşadım. Adama üç kere zaten düştüm fiyatı, son bu dedim. Baktım hala ağlıyor, tamam 100 lira daha düşerim dedim sustu. Artık alıcı gelmeden peşinen söylüyorum, anlaştığımız fiyat son diye. Yoksa işin sonu gitarı aldıktan sonra da "şimdi de o kadar yol gideceğiz, şu verdiğim paranın 100 lirasını geri alabilir miyim?" demeye kadar gidebilir.Bir de alıcı ile anlaşırsın, fiyat vs herşey ok.
Dünya kadar soru sorar cevaplarsın. Video ister gönderirsin, uygun fiyat yazmana rağmen indirim ister yaparsın.
Buluşursunuz, o kadar yol geldik biraz daha inebilir misin diye sorarlar ya...
Daha büyük terbiyesizlik yok.
"... zaten sesini anlatma ihtiyacı duymuyorum.. Sert distortion tonları... inanılmaz clean tonlar... Ayarında takas..." benzeri cümleler gördüğüm ilandan kaçarım. Muhtemelen satan kişinin de müzikle, gitarla yada bu piyasayla işi de yoktur.bir şey demiyorumJackson RR3 Japan EMG 81-85 - En Uygun Jackson Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 920077057
Jackson RR3 Japan EMG 81-85 - İkinci El Jackson marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
onlar araç başıcı . araç başı pazarlık geleneğini sürdüren adam onalrBir de alıcı ile anlaşırsın, fiyat vs herşey ok.
Dünya kadar soru sorar cevaplarsın. Video ister gönderirsin, uygun fiyat yazmana rağmen indirim ister yaparsın.
Buluşursunuz, o kadar yol geldik biraz daha inebilir misin diye sorarlar ya...
Daha büyük terbiyesizlik yok.
Ben satıcıya denk gelmiştim daha önce yanılmıyorsam favori satıcılarımda kendisi 😀 Bir prs birde epiphone flying v satmaya çalışıyordu. Parçalar da prs den çıkma tahminimce.Telli Enstrüman Müzik Aletleri İçin Aksesuar & Yedek Parça sahibinden.com'da
Gitar, bağlama, ud, mandolin, kanun ve tüm diğer telli çalgı aksesuar ve yedek parçaları müzik alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comTelli Enstrüman Müzik Aletleri İçin Aksesuar & Yedek Parça sahibinden.com'da
Gitar, bağlama, ud, mandolin, kanun ve tüm diğer telli çalgı aksesuar ve yedek parçaları müzik alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comTelli Enstrüman Müzik Aletleri İçin Aksesuar & Yedek Parça sahibinden.com'da
Gitar, bağlama, ud, mandolin, kanun ve tüm diğer telli çalgı aksesuar ve yedek parçaları müzik alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Sattığı ürünlerin hiçbiri Gibson ile alakalı değil ama Les Paul gitarlarda "da" kullanılabiliyor diye her ilana Gibson yazmak da ne bileyim...
Sıkılıp gitar çalmayı bırakalabilir, o açıdan 😀Cort CR100, üst düzey sahne gitarı 🙂
Alacak kişinin de son gitarı olurmuş 🙂))))))
Cort marka elektro gitar parasına set !!! - En Uygun Cort Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 860938880
Cort marka elektro gitar parasına set !!! - Sıfır Cort marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Alırsın cort, olursun lord.Cort CR100, üst düzey sahne gitarı 🙂
Alacak kişinin de son gitarı olurmuş 🙂))))))
Cort marka elektro gitar parasına set !!! - En Uygun Cort Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 860938880
Cort marka elektro gitar parasına set !!! - Sıfır Cort marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com