Bu zamanda bi uydu fırlarmak ne kadar maliyetli biliyonuz mu hiç hıhhh🤭Uydudan çekilmiş foto ile 16bin istemek 🤔
Açıklamaya "Fotoğraf uzaydan çekilmiştir o yüzden fiyatı yüksek yazdım" falan yazmamış iyi ki 😀 Moda oldu 2. el piyasasında bahaneler ve yalanlar uydurmak. (bkz: doğum günümde alındı hiç kullanmadım , bir hevesle alındı , 20 yıllık ama tonu oturdu , vaktim yok , Amerikaya taşınıyorum o yüzden , bu fiyat aralığında en iyi gitar , sese etki etmiyor , replika ama USA gitarları aratmaz...)Bu zamanda bi uydu fırlarmak ne kadar maliyetli biliyonuz mu hiç hıhhh🤭
rengi dışında modcuları cezbedecek bi durumu da yok. klavyesi dde riftsawn yani. hadi alıp satıyosun, 1300 nası isteyebilirsin.. inanılmazElektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Ya şimdi günahını almak gibi olmasın fakat daha bir gün önce bir arkadaş aynı modeli aynı rengi çok uygun fiyata koymuştu. Hadi onu geçtim de sıfırı 1400 TL olan gitara ikinci el sahip olmak isterseniz bu fiyatı ödüyorsunuz bir de 😀. Garip.
Ben anlamıyorum gerçekten ya 😀 Benim ilk baktığımda 1450 idi fiyatı bak düşürmüş 😀rengi dışında modcuları cezbedecek bi durumu da yok. klavyesi dde riftsawn yani. hadi alıp satıyosun, 1300 nası isteyebilirsin.. inanılmaz
Pickguard Beyaz altından sanırsamFender Elite HSS Stratocaster V4 Noiseless Pickup yüklü pickguar İlan No: 921177763
Gitar - Fender Telli Enstrüman sahibinden.com'da - 921177763
Sifir fiyatları toplamda 20100 TL. Duz 20000 TL yaparlar. Ikinci el olarak sizinki 3500TL (%18) eksik. Kelepir mi sizce?