Kendisiyle konuştum gitardan çok iyi anladığını, benim anlamadığımı, gitardan anlayan birine götürürsem eğer onun bu fiyata normal diyeceğini, bunun daha hiçbir şey olduğunu, ilerde ünlü olunca bu gitarın milyonlar edeceğini söyledi kendisi. Adı Bünyamin ve 18 yaşında 😀
O kadar çok ısrar etti ki ben anlıyorum sen anlamıyorsun ederi bu diye. "Sen anlıyorsun işte, bak 7 telli" dedi. Gitarın 7 telli olması onu araba fiyatına çıkartıyor sanıyor herhalde. Bir de "Bunu ünlüler alıyor. Türkiye'de anlamıyorlar işte. Cahiller." diyor. Kafayı yememek elde değil. Ederi taş çatlasa 6 bin liralık gitar, ayarlarının da yapılı olmadığına o kadar eminim ki köprü arkaya doğru duruyor falan daha niceleri.Trollugune girip abi bu gitar 1.5 milyon eder niye bu kadar ucuza veriyorsun diyesim var 🙂
tuş dedigi seyler knob ve switch herhalde.
Ben maksimum 6 bin diyerek hata bile etmişim gerçekten yazık.https://www.letgo.com/tr-tr/i/ibane...se-dahil_3f170793-1087-472b-a9b1-012714b6fc46 rengi siyah olanı hardcase ile birlikteki fiyatı 🙂
yazık yav genç arkadaşı kim ? nasıl ? ne şekilde kandırmışsa artık gitarının 170.000-TL ettiğine inandırmış.
Ben dayanamadım engelledim kendisini, büyük ihtimalle biri iletirse onun ucuz fiyat koyduğunu falan söyler, rahatsız.arkadaşa bu ilanı iletmek lazım. Japon ibanez avrupaya özel siyah renk ve hardcase ile 3.800-TL diye 🙂
Gitarı ben sattım. Zonguldak'tan, 3350 TLye.Samsunda istanbula %100 artmış 🙂 samsunda 3000 TL olan gitar istanbulda 6000 TL satışa çıkmış.
Takamine FP 592 - Japan - 1990 Vintage İlan No: 924289528
Takamine FP 592 - Japan - 1990 Vintage - Akustik Gitar Çeşitleri sahibinden.com'da - 924289528
Ben çok gördümde genelde öyle alıp satayım diye düşünüp alanların çoğu hüsrana uğruyor. Yıllarca ilanlar kalıyor alan olmuyor. Prs abimiz kaçtana gitar aldı uyguna hala ilanında duruyor satmaya çalışıyor 🙂Bu arada ülkede arabaları biliyordum da gitarlarda bu kadar al satçı olduğunun gerçekliğini yeni anladım.
Bence bir 0 fazla basılmışBende mi bir sorun var. rakamları okuyamıyorum. hangisi doğru
Schecter SGR C-1 Fr Elektro Gitar (Walnut Satin) | doremusic
Schecter SGR C-1 Fr Elektro Gitar (Walnut Satin) En Uygun Fiyat Garantisi ile Dore Müzik'te! Aynı Gün Kargo, Ücretsiz Teslimat ve Peşin Fiyatına Kredi Kartına 6 Taksit Seçenekleri ile Güvenle ve Hemen Satın Alın!www.do-re.com.tr
Yaran Ilanlar'da da olması gerekiyor bunun diye yorum yapacaktım, atılmış zaten 😀Alın size Duman tonu(!) , 250.000 TL
Batuhan Mutlugil'in gitarı - En Uygun Epiphone Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 924963142
Batuhan Mutlugil'in gitarı - İkinci El Epiphone marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Dur ben bi arabayı satıp geleyim 🤣Alın size Duman tonu(!) , 250.000 TL
Batuhan Mutlugil'in gitarı - En Uygun Epiphone Gitar Fiyatları sahibinden.com'da - 924963142
Batuhan Mutlugil'in gitarı - İkinci El Epiphone marka gitar ilanları en uygun fiyatlarla ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
https://www.letgo.com/tr-tr/i/ibane...se-dahil_3f170793-1087-472b-a9b1-012714b6fc46 rengi siyah olanı hardcase ile birlikteki fiyatı 🙂
yazık yav genç arkadaşı kim ? nasıl ? ne şekilde kandırmışsa artık gitarının 170.000-TL ettiğine inandırmış.
bence ilan eski olabilir . bi ara 8000 liraya suhr ilanı vardı kapanmamışhttps://www.letgo.com/tr-tr/i/ibane...se-dahil_3f170793-1087-472b-a9b1-012714b6fc46 rengi siyah olanı hardcase ile birlikteki fiyatı 🙂