Hmmm. "Mutluluk ile takas" demek. İnsan sormaya korkar ama bana dünyanin halini düşününce çok abartı geldi.
Mutlu sonla biten solo atsak?
Hmmm. "Mutluluk ile takas" demek. İnsan sormaya korkar ama bana dünyanin halini düşününce çok abartı geldi.
154233 eklentisini görüntüle
Kafamda canlanmadı... Gugıllamaya çekiniyorum.Hmmm. "Mutluluk ile takas" demek. İnsan sormaya korkar ama bana dünyanin halini düşününce çok abartı geldi.
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
Elektro Gitar Fiyatları, Satılık İkinci El ve Sıfır Gitarlar sahibinden.com'da
Satılık sıfır ve ikinci el Elektro Gitarları en ucuz fiyatlar ve GeT taksitli ödeme seçenekleriyle sahibinden.com üzerinden satın alabilirsiniz.www.sahibinden.com
154456 eklentisini görüntüle154455 eklentisini görüntüle
11000 TL. Tüh ya pazarlık da kabul etmiyor.
İyi yanı 1 ay garantisi kalmış en azından garantili 🙂Ne olacak bu ülkenin hali çözemedim sıfırında n 3000 TL fazla headrush düşüyor ilanlara 🙂
HeadRush Pedalboard İlan No: 1016566617
HeadRush Pedalboard - Prosesör ve Diğer Enstrüman Yan Ekipmanları sahibinden.com'da - 1016566617
"Oda mevcut" demiş adam. Yanında oda dahil yani. 🤣İyi yanı 1 ay garantisi kalmış en azından garantili 🙂
Adam ilanı telgrafla yollamış sanırım. Kısacık paragraf, kısacık cümleler ama bir kucak dolusu nokta... Yok, alınmaz, amatör eğlendirir.Müzik Aletleri Ekipmanları & Fiyatları sahibinden.com'da!
Müzik Aletleri Ekipmanları uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Boss GT-8 ve 7350 tl. Neden?