-------------------------KULE LİNE ARRAY -----------------------
Öncelikle ağır bass ağırllıklı ürün değildir.. Fullrange değildir... Line array ve monitör nasıl çalışıyorsa buda öyledir...
. 8 ohm da çalışıyor şuanda sıfır 4 adet B&C hoparlör çiftinde kullanıldı . Sadece soft case yok ve arka panel '' 220 giriş ton kontroller ve xlr giriş jak yeri vardır . '' ... İçersinde 1200w 4 ohm , 2 ohm da 1600w çalışan amplifikatör var... İsteyen kendisine daha yüksek güçlerde 8 +8 ohm paralel bağlayıp 4 ohm da daha rahat çalıştırabilir.... 100w tweeter amplifikatörü var... Yani bildiğiniz fullrange çalışmıyor. Bütün enstrümanları tane tane duyacağınız bir çalışma... Dsp li yada aklınıza gelecek en iyi , en üst kalite hoparlörü getirin bunun üstüne çıkabileceğini düşünmüyorum.. Çünkü tamamen analog , trafolu ve bütün korumaları var . Bütün parçalar tek tek ölçülerek monte edildi....Bu parayı bu alet için az ve hak ettiğimizi düşünüyoruz. Yaz a doğru fiyatlar iki katına çıkacaktır nerdeyse ...Tweeter Mak audio ct445s .. İsteyen değişebilir.... Doğu müzikleri ve doğu tarafında bu işe gönül vermiş dostlarımız bu ürünü çok beğenecek...
Teknik Özellikler : 4xlr giriş
low pass band filtre yani subbas frekansı geçirmez düşük low sesler , orta sesler ve tiz sesleri tane tane duymanız açısından
3 band ton kontrol volume -bass - tiz
7 band equalizier içersinde mix edilip ayarlanmış
2 yollu aktif crossover .. Low frekans : 100hz -3200hz arası geçirir...
Tweeter frekansı : 3200-22000hz arası...
Sipariş geldikten sonra 1 hafta içersinde diğer kule hemen toplanacaktır... Bir tanesi hazırdır ...
Malzemelerinin hepsi alındı toplanmayı bekliyor , sipariş adına...
KALİTE OLARAK MEYER SOUND - L ACOUSTİC - EAW GİBİ HOIPARLÖRLERİN '' AKTİFLERİN '' TON VE KALİTE OLARAK NERDEYSE ÜSTÜNE ÇIKMAKTADIR... BAKIN YARIŞIR DEMİYORUM ÇIKMAKTA DİYORUM... ÇÜNKÜ TAMAMEN Hİ-Fİ MANTIĞINDA ÇALIŞIYOR VE ANALOG OLARAK ÇALIŞIYOR.. BU PARAYI KESİNLİKLE HAK ETMİYOR AMA ŞİMDİLİK BU FİYAT.